Русия пусна ултрамодерния танк „Армата“ срещу ВСУ! Страшно е!

Свят

Руски танкове от ново поколение Т-14 „Армата“ са използвани за първи път в бойни действия от групата войски „Юг“, съобщават световни медии, позовавайки се на източници от военно-промишления комплекс на Русия.

 

„Армата“ са участвали активно в бойни действия и отзивите за тях са много положителни. Танковете са мощни, бързострелни, с много добавена електроника за пределна точност на ударите и най-важното с динамична защита, която защитава екипажа от вражески попадения.

„В процеса на бойните действия на войските „Юг“ са използвани няколко танка „Армата“, за да се оцени тяхното представяне на бойното поле „, потвърждават източниците.

Според друг източник, тези танкове вече са предадени на подразделенията на Южния военен окръг, въпреки че всички необходими изпитания на Т-14 продължават.

Припомняме, че танковете „Армата“ са направени по иновативна технология, непозната на Запад. Затова страхът от техните бойни възможности расте в експоненциална крива. А когато бъдат пуснати като ударна сила, тогава няма да има кой да ги спре.

Танкът Т-14 „Армата“, създаден от концерна „Уралвагонзавод“, за първи път беше демонстриран на публиката на парада на 9 май 2015 г. в чест на Деня на победата.

Трябва да се отбележи, че въоръжените сили на Украйна се страхуват най-много от появата на фронта на танкове Т-14 Армата, тъй като почти нищо не се знае за бойните способности на тези военни машини. Смята се, включително и от западни анализатори, това е един от най-мощните танкове в историята на тези бойни машини.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *