Руските военни разнищиха БМП „Брадли“! Няма да повярвате

Свят

Руските военни за първи път са взели като трофей бойна машина на пехотата Bradley, съобщават световните издания.

 

Според информацията, бойната машина, която принадлежи на 47-а механизирана бригада на ВСУ, е била ударена в Авдеевско направление, след което успешно е евакуирана в тила.

Там, разбира се, военните инженери и учените от специализираните звена на Руската академия на науките са разнищили из основи американската машина, за да разгадаят слабите и страни и ако се появи ново поколение такива машини, руските сили да знаят какви могат да бъдат модернизациите и как  да се справят с тях.

Това е и една от целите на Специалната военна операция. Да се получи колкото може повече информация за основните видове американски оръжия, за да се изготвят тактики и стратегии за тяхното бързо и ефективно унищожаване от руските подразделения на фронтовата линия.

Руските военни са поразявали и преди американските бойни машини на пехотата, но преди това не е било възможно да ги вземат със себе си: машините са стояли в ничия земя и това сериозно е затруднявало евакуацията им. Поради това, според информациите, руските военни преди това изнасяли само отделни компоненти като оптика и други елементи.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *