Светкавично възмездие: Руски спецчасти заловиха бандеровците, които стреляха в краката на пленените руски войници!

Свят

Руските специални части заловиха украинските войници, участвали в изтезанията на руски военнослужащи. Това съобщи заместник-председателят на комисията на Държавната дума за развитие на гражданското общество, въпросите на обществените и религиозните сдружения Владимир Шаманов.

Припомняме, че видеозаписи на украинските военнопрестъпници, които стрелят в краката на пленени руски войници, предизвикаха силни реакции.

„Тези, които изтезаваха нашите военнослужещи, не се радваха дълго, след три дни нашите специални части заловиха тези копелета. Днес те лежат в краката ни и молят за милост”, каза Шаманов, който беше командващ на въздушно десантните войски, от които са командосите, заловили двамата палачи.

Става дума за гражданите на Украйна Сергей Величко (Чили) и Константин Немичев „от агитката на местния футболен клуб Металист“. Това уточни генерал полковник Владимир Шаманов.

Валерий Залужний, главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна, бе уличен в лъжа защото определи като фалшификат фактите на издевателство над руски пленници, простреляни в краката от членовете на Въоръжените сили и Силите за национална сигурност на Украйна.

Превод и редакция: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *