След призива на Европарламента: Словакия за втори път отхвърли Истанбулската конвенция!

Свят

Парламентът на Словакия за втори път отхвърли Истанбулската конвенция, която Европарламентът реши насила да въдворява в „непослушните“ страни от ЕС.

Нещо повече. Словашкият парламент призова правителството на Словакия да попречи на Брюксел в опитите му да одобри напълно Истанбулската конвенция и да задължи страните да я изпълняват.

Словашкият парламент отхвърли за първи път въпросната конвенция през март тази година, като заяви твърдо и на всеослушание, че в тяхната конституция бракът е хетеросексуален съюз между мъж и жена. И така трябва да си остане, защото всякакви други „тълкувания“, разрушават основите на най-старата човешка институция – семейството.

При гласуването, 93 словашки депутати бяха против ратификацията на конвенцията, 29 гласуваха „за“, а 13 се въздържаха.

Припомняме, че седем държави са подписали, но още не са ратифицирали конвенцията- България, Чехия, Унгария, Литва, Латвия, Словакия и Обединеното кралство Великобритания.

Ще отбележим, че и в българската конституция няма трети пол. Има само два пола – мъж и жена. Само два пола има и в най-мъдрата книга на човечеството – Библията. Знаем, че Бог създава Адам и Ева като основоположници на човешкия род. Дори Бог не е създал трети пол, а сега, с късна дата, Брюксел се опитва да изземе функциите на боговете, и да създава трети пол. А защо не, по-нататък, и четвърти, и пети?! Както са се засилили брюкселци, кой знае докъде могат да стигнат във фантазиите си.

И не стига, че с тази „конвенция“, Брюксел опитва да качи ЛГБТ-общността на върха на обществената пирамида, не стига, че ако започне да се прилага конвенцията, тези малцинства ще станат недосегаеми и „богопомазани“, и ще могат да осъждат всеки, който не им хареса по някакъв начин…Това е малко за брюкселци.

Те искат да въведат и в обучението на децата, третия пол, родител 1 и родител 2. Да рекламират еднополовите бракове и т.н. Никой няма нищо против половите малцинства. Те са съществували винаги. Но когато някой се опитва да ги направи не изключение, а норма на живот в обществата – това вече е неприемливо.

Защо ЕС иска да разруши най-старата човешка институция – семейството, която е фундаментът на нашата цивилизация?! 

Ами много просто. Понеже иска да разруши човешкото общество. И да го превърне в безлична маса, която постепенно ще отмира, защото няма да има кой да ражда деца. Понеже култът към ЛГБТ-тата ще завладее света, така както е завладял Америка и доста страни от старата Европа. И когато днешното човечество изчезне, и останат някакви жалки остатъци, тогава богаташите ще властват безразделно над света. И ще направят останалите хора свои роби.

Такава е „мечтата“ на есаджиите и техните задокеански ментори. И затова държавите от Източна Европа се съпротивляват на това насилие над народите. И на опитите да бъде унищожена човешката цивилизация.

Автор Иво Македонски, istinata.net        

Tagged

1 thought on “След призива на Европарламента: Словакия за втори път отхвърли Истанбулската конвенция!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *