Спецпрокуратурата не казва разпитала ли е Борисов за Барселона!

България отблизо

Тайна е какво работи спецпрокуратурата по проверката за „Барселонагейт“, след като се самосезира във връзка с казуса още на 24 февруари.

Говорителят на спецобвинението Кирил Пейчинов каза пред „Сега“, че се снемат обяснения от всички замесени, но не уточни дали прокурорите вече са говорили с премиера Бойко Борисов, който всъщност е главен герой в сагата.

Пейчинов допълни, че се събират документи, включително и по линия на международното правно сътрудничество. Той препоръча търпение, за да мине 2-месечният срок на проверката. Но не спомена, че има проверки, над които спецпрокуратурата работи по една година и повече. Като тази за апартамента на финансовия министър Владислав Горанов, например.

В коментар на ИСТИНАТА ще посочим, че откак Гешев е на поста, институцията се самосезира за какво ли не, но оттам нататък вече следите се губят. Никой не знае какво е станало по казуса „Барселонагейт“, нито дали е разпитван премиеът Борисов, нито дали има някакви конкретни резултати от това разследване на прокуратурата. Твърди се само, че прокуратурата събира факти и доказателства. Но колко време ще е необходимо за събирането, а след това и за разследването, да не говорим за разкриването на евентуални престъпления – никой не може да каже.

Това явно го знае само баш потърпевшия. И баш разследвания. Но доколкото виждаме, главният герой се разкарва из цяла Европа, че и по света. Разкарва се и из цяла България. И ако изобщо някой е имал намерение да го разпитва, то едва ли е имал някаква възможност за това.

Което на практика означава, че никой никого не е разпитвал. А това, че хората и медиите задават въпроси – бошлаф. Това не е нещо важно. Нека си пита, който иска. А героят, заедно с другите по-малки геройчета, препуска и развива дейност. За България. И за хората.

Нека някой после да има смелостта да каже, че главният е прахосвал народни пари.

А Гешевото правосъдие е като на всички останали преди него.

А вие очаквахте ли друго?!

Tagged

1 thought on “Спецпрокуратурата не казва разпитала ли е Борисов за Барселона!

  1. Нали този ГЕШЕВ ПРОФЕСОРИТЕ ГО били УЧИЛИ В МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШКОЛА, ЧЕ ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НАЙ-БЪРЗО, ОБЕКТИВНО СЕ РАЗКРИВА КОГАТА СЕ РАЗСЛЕДВА ПО ГОРЕШИ СЛЕДИ, защо не действа за Барселона по ГОРЕШИ СЛЕДИ, а се потака като и за някои други техни хора …….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *