Станислав Балабанов издаде къде си шушукат Петков и Пеевски и какво ни готвят

България отблизо

Кирил Петков постоянно излиза от стаята на Пеевски. Гответе се за дълга коледна почивка, г-н Пеевски и г-н Петков искат да почиват от 22 декември до 11 януари, те много се умориха. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание Станислав Балабанов от ИТН.

„В петък ще има коледно парти на ДПС, г-н Пеевски е уморен, той е министър-председателят и носи на гърба си и конституционните промени, и бюджета на държавата, работи извънредно понеделник и вторник”, коментира Станислав Балабанов.

„В петък ще се почива, в събота и неделя вероятно ще има заседания на комисии. А следващата седмица се очакват нови извънредни заседания в понеделник и вторник заради най-абсурдните промени в Конституцията, които няма да се случат, дори и да бъдат гласувани в НС, защото Конституционният съд ще ги бутне“, добави още Балабанов.

„Всички експерти унищожиха от критики проекта на Христо Иванов специално за съдебната реформа. Резултатът от неговата съдебна реформа е изпирането на Бойко Борисов и Делян Пеевски“, каза Балабанов.

„Гответе се за дълга коледна и новогодишна почивка, защото г-н Пеевски и г-н Петков искат да почиват от 22 декември чак до 11 януари, за да спазят правилника на Народното събрание, а и защото много се умориха. Те на плещите си носят такъв товар, че трябва да си починат малко“, заяви Балабанов.

„Говорихме си, че 8% е доверието в Народното събрание, много са“, допълни Балабанов.

Tagged

1 thought on “Станислав Балабанов издаде къде си шушукат Петков и Пеевски и какво ни готвят

  1. И вие сте виновни г-н Балабанов първо вие сдадохте властта когато ви кацна на раменете но вие не е……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *