Страх и ужас: Руски Су-35 свали хеликоптери на ВСУ само с появата си

Свят

Су-35 на руските въздушно-космически сили предизвика смъртоносен ужас сред украинските пилоти и унищожи два хеликоптера на военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна само с появата си във въздуха.

 

Днес украинската страна съобщи подробности за катастрофата, при която загинаха шестима пилоти от Въоръжените сили на Въоръжените сили на Украйна, пишат чужди издания.

Обстоятелствата на инцидента са следните: на 29 август в района на Краматорск два хеликоптера Ми-8 от въоръжените сили на въоръжените сили на Украйна „изпълняваха бойна мисия“, по това време руският Су-35 се появи в небето.

Украинските пилоти „се опитаха да избегнат поражение“, но в крайна сметка допуснаха фатална грешка по време на пилотиране: и двете машини се разбиха на земята.

По-просто казано, украинските пилоти така са се ужасили от появата на руския Су-35, че са опитали максимално да се снижат, да се притиснат към земята в опит да избегнат ракетни удари. И страхът ги е накарал да загубят контрол върху бягащите от руския изтребител машини, които се разбили на земята от прекомерното снижаване.

Кадри от мястото на катастрофата потвърждават, че Ми-8 са напълно унищожени. Украинското държавно бюро за разследване проучва обстоятелствата на случилото се по член 416 от Наказателния кодекс на Украйна – нарушение на правилата за полети или подготовка за тях.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *