Съветник на Радев: Лена да даде доказателства за онези 4000 лв. от Русия

България отблизо

Внушението е, че това правителство, което е в оставка и което иначе е перфектно, бяло, чисто, като детска сълзица, някой му пречи, прави зловещи заговори да го събори. Това трябва да се елиминира, каза той

„Това е шокиращо, но не може да се спре дотук. Логично е не само обществото, но и компетентните институции да поискат от г-жа Бориславова факти и доказателства, тъй като се хвърля едно обвинение, настройват се определени групи от обществото. Едно лице, облечено във власт, трябва да знае, че когато хвърли подобно обвинение, трябва да представи доказателства.“ Така коментира проф. Александър Маринов пред „България он Ер“ твърденията на началника на кабинета на Кирил Петков, че български политици и общественици получават по 4000 лв. месечно от Русия.

 

Съветникът на президента нарече тези твърдения „шокиращи“ и обясни, че не може да се спре дотук. Според него НС и предзидентът също трябва да се позаинтересуват от тези твърдения.

 

„Внушението е, че това правителство, което е в оставка и което иначе е перфектно, бяло, чисто, като детска сълзица, някой му пречи, прави зловещи заговори да го събори. Това трябва да се елиминира.

Президентът няма никакъв интерес да събаря правителство. В началото се надявахме, че те просто ще изпълнят не нечия воля, а това, което са обещали на избирателите. Но е факт, че нищо не направиха“, коментира съветникът на Радев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *