С Украйна е свършено – световната война започна!

Свят

Съединените щати се възползват от украинската криза и тласкат ядрените сили към пряка конфронтация. Такова предупреждение отправи руският посланик в САЩ Анатолий Антонов.

 

Политологът Рафаел Ордуханян коментира вероятността от подобно развитие на събитията.

„Сблъсъкът вече е в ход. Вече няма смисъл да ни притискат със санкции, те не засягат нас, а само европейските народи. А ние вече се борим под една или друга форма, срещу целия Запад. Но ние сме свикнали с тези техни изблици на ярост и безумие.

Виждаме, че западната истерия вече придобива някакви фантасмагорични форми.

Обърнете внимание на последните събития. Те доказват, че рационалното в западната политика е отстъпило пред кучетата на войната.

Нещата сега трябва да бъдат поставени по друг начин. Просто трябва да напрегнем сили и да спрем Запада. Няма друг изход. За нас и за човечеството.

За мое дълбоко съжаление, както казах преди година, почти всички играчи се интересуват от войната, защото през ноември настоящата администрация на САЩ ще се сблъска със съкрушителен провал на изборите, те разбират това много добре.

Последните рейтинги го показват. Следователно една малка победоносна война би им помогнала за абсолютно всичко — би помогнала на посредствеността на администрацията на Байдън, на абсолютно провалената политика на европейските лидери в енергийния сектор, на липсата на храна, не само в страните от Третия свят.

Искам да ви напомня, че както в Германия, така и в Америка броят на хората, които търсят помощ за безплатна храна, се увеличи значително.

Въпросът вече не опира до Украйна, това вече е минал въпрос, с нея е свършено, всички разбират това много добре. Започва вторият етап – това е началото на широкомащабни военни действия в Европа.

Така че, започва се.»

ПП, Нюз фронт

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *