Татяна Дончева: ИТН е замислена като разрушителна, а не като съзидателна сила! Затова хората на Слави опитват да разрушат всичко!

България отблизо
Самият Радостин Василев каза неколкократно, че не съм му предлагала пари. Какво е 500 К? Не знам дали въобще съм си писала, възможно е да съм си драскала, но смисълът на тази работа… Какъв по-убедителен източник от първоизточника?
Това заяви пред БНТ Татяна Дончева от ”Изправи се БГ! Ние идваме” по повод твърдения, че е предлагала на депутата от ИТН Радостин Василев пари за разцеплението на парламентарната група на ”Има такъв народ”.

Тя определи като безумна позиция нежеланието на „Има такъв народ“ да бъде съставено правителство. Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система, заяви Дончева.

 

По думите ѝ няма интерес „Има такъв народ“ да бъдат разцепени като парламентарна група.

Дончева изтъкна, че без разговори е нямало как да има правителство. Мая Манолова и Христо Иванов се видели със Слави Трифонов, за да ги злепостави и тях. Смятахме, че Корнелия Нинова има повече контакти с него, оказа се, че и тя няма, допълни тя.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *