Френска медия пророкува: Не един, а пет бумеранга ще връхлетят САЩ, заради техните действия

Свят

Според авторите на Le Saker Francophone днес се водят две войни. Първата е войната на САЩ срещу украинския народ. Осъществява се от режима, установен от САЩ в Киев, чиито представители не приличат много на украинци, ако се съди по охотата, с която изпращат собствения си народ на смърт без никакъв смисъл. Защото на всеки е ясно, че Украйна не може да победи Русия.

Втората война е войната на Съединените щати срещу Русия и Глобалния Юг. Всъщност това е война срещу целия незападен свят.

«Беше време преди едно поколение, когато Западна Европа се управляваше от държавници, а не от пигмеите, назначени от Съединените щати, които я управляват понастоящем“, пише Le Saker Francophone.

Що се отнася до Русия, тя се надява, че рано или късно Западна Европа, включително Великобритания, ще осъзнаят грешките си и ще се освободят от американското робство.

„Русия не е враг на Европа и няма враждебни намерения към нея. Тя се надява, че лидерите на Западна Европа ще осъзнаят глупостта на конфронтацията и ще се обединят на принципите на суверенитета и уважението към другите“, посочват наблюдателите на изданието.

Москва се противопоставя на еднополюсния и едностранен свят, изграден от Съединените щати. Вместо него тя насърчава многополюсен и многостранен свят. Тя иска да поддържа връзки с всички култури, включително и със страните от Европейския съюз.

Авторите на Le Saker Francophone са убедени, че един ден Съединените щати ще трябва да се изправят пред последствията от собствените си действия и не един, а цели пет бумеранга ще връхлетят Вашингтон.

Първо, това ще бъде бумеранг в резултат на действията на САЩ в Израел, който беше въоръжен от американците срещу мюсюлманския свят. Според авторите на статията това се отнася пряко за Саудитска Арабия, Йордания, Ливан, Сирия, Египет, Иран, Ирак и Афганистан.

Второ, неуспешният кръстоносен поход на САЩ срещу Украйна, Беларус и Русия ще се стовари обратно върху Щатите.

Трето, върху САЩ ще долети и онзи бумеранг, който беше хвърлен срещу Китай и Тайван, защото там не се знае как ще се извъртят нещата.

Четвърто, бумерангът хвърлен срещу бивша Югославия също ще се върне обратно. Не за друго, а понеже Сърбия устоява на натиска, а Косово се превръща в размирна зона.

И накрая, Пето, Щатите ще получат «доларов» бумеранг под формата на край на господството на американската валута.

„Всички тези бумеранги пропуснаха целта си и започнаха неизбежното си връщане към онези, които ги хвърлиха“, се казва в статията.

В крайна сметка това ги очаква САЩ и техните западни васали в Европа, Япония и Южна Корея, убедени са авторите на Le Saker Francophone.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *