Харизанов в истерия: Не обръщайте внимание на речта на президента! Тя е едно нищо! Този човек е вреден за държавата!

България отблизо

Паднаха поредните маски. За никой не е изненада, че президентът е във война с правителството и с парламента откакто е избран.

В първата си реч пред парламента, спомняте си, той каза: „Остава ви една седмица“. Това каза политологът и специалист по земеделие и напоителни системи  Георги Харизанов, малко след като президентът Румен Радев обяви в извънредно обръщение към нацията, че снема доверието си от кабинета „Борисов“ 3.

„Той е във война с парламента и правителството откакто заема този пост, така че това, че най-накрая си го призна, почти съм склонен да го похваля за честността. Три години той ни лъже, че не воюва с никого, а се бори за правата на гражданите. Днес си призна официално за войната, която води“, допълни той.   Харизанов смята, че решението на президента не е новина за никого. Според него няма да последва нищо от думите на президента.

„Нищо не е последвало, каквото и да е предприел президента, нищо няма да последва и сега. Какво като президентът най-накрая си призна, че няма доверие на правителството. Той няма доверие от ден първи и не мисля, че нещо се е променило“, коментира той пред медията ни.  Политологът твърди, че правителството не трябва да влиза в режим на диалог с президента.

„Според мен, не трябва да влизат в режим на диалог с президента, защото е ненужен и вреди, Излишен е. Румен Радев няма да промени отношението си към законодателната и изпълнителната власт в резултат на какъвто и да е било диалог, така че правителството трябва да работи по-здраво и да го опровергава с действия, а не с думи. С думи няма смисъл“, заяви той.

Харизанов каза, че силно се съмнява държавният глава да направи своя собствена партия сега, но не изключи и този вариант. „Силно се съмнявам, че президентът ще направи партия, тъй като парламентарните избори са преди президентските догодина. Най-вероятно ще видим много по-явна подкрепа от негова страна за опозиционни политически проекти“, заключи той пред БЛИЦ.

Tagged

1 thought on “Харизанов в истерия: Не обръщайте внимание на речта на президента! Тя е едно нищо! Този човек е вреден за държавата!

  1. Hа това така наречено „обръщение“ е най-добре да се отговори с мъчание.Умните казват:И С ГЛУПАКА НЕ СПОРИ !!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *