Чеченците на Кадиров в люта битка с националисти и натовски наемници! И Видео!

Свят

ВСУ търпят значителни загуби при системното прочистване на ключовия град Соледар от войници от специалните части на „Ахмат“. Това заяви ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров.

 

„Нашите бойци, водени от храбрия командир на една от частите на специалните сили „Ахмат“, продължават да прочистват Соледар от военнослужещи на НАТО и Украйна. Те покриват една след друга вражески позиции с плътен огън от гранатомет, пускови установки, принуждавайки врага да понесе значителни загуби. На крачка сме от превземането на Донбас“, написа Кадиров в профила си в Telegram.

Новите начини за водене на позиционни битки с помощта на съвременни технологии значително опростяват задачата на нашите бойци. Човек трябва само да вдигне дронове във въздуха и всички огневи точки на врага лъсват като на длан. Тогава артилерията и авиацията разбиват на пух и прах всичко, което по един или друг начин пречи на настъплението на нашите войски.

Той отбеляза, че редовните успехи в сблъсъци вдъхновяват чеченските бойци.

„В резултат на това, те освобождават квартал след квартал от поддръжниците на НАТО и систематично прочистват Соледар от нежеланото им присъствие“, добави Кадиров.

https://youtu.be/X6Jf2ZmioFI

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *