ШОК от последните минути: Всички британски ИНСИНУАЦИИ срещу Русия РУХНАХА! Вижте какво се случи НЕОЧАКВАНО! Вижте и ВИДЕОТО!

Свят

Племенницата на отровения, според официалните британски власти Сергей Скрипал, Виктория Скрипал занесе лично в една от най-мощните и най-уважавани руски телевизии – „Россия 1“, запис на телефонния си разговор с Юлия Скрипал, дъщерята на бившия британски шпионин Сергей Скрипал.

Виктория Скрипал отишла много развълнувана в редакцията на предаването „60 минути“ на телевизия „Россия 1“ и помолила да бъде излъчен запис на неин телефонен разговор. Виктория уверява, че на записа тя разговаря с Юлия Скрипал, дъщерята на  бившия сътрудник на руското Главно разузнавателно управление и бивш британски шпионин Сергей Скрипал.

От разговора става ясно, че Юлия Скрипал сама е позвънила на Виктория. Тя споменава, че телефонът, по който говори не е неин, че това е временен номер и моли Виктория сега да не отива в Англия, защото сега не е възможно Юлия да напусне Великобритания.

„Ти знаеш каква е сега ситуацията, казва Юлия Скрипал на Виктория. Не се вълнувай, ние всички сме ЗДРАВИ. Мен вече ще ме ИЗПИСВАТ, татко също е ЗДРАВ и сега си почива“.

Юлия Скрипал продължава да твърди в хода на разговора, че сега никой няма да даде на Виктория виза, за да пътува до Лондон. Може би по-късно, ако се промени нещо, може да ти дадат виза, уточнява Юлия.

„Нищо непоправимо не се е случило, още един път повтаря дъщерята на Сергей Скрипал. Всички сме живи“.

Преди и след разговора, водещите на предаването „60 минути“ по телевизия „Россия 1“ уточняват, че те не могат да гарантират за достоверността на записа, понеже не са имали възможност да проверят дали е истински. В момента на излъчването, те имат само уверението на племенницата на Сергей Скрипал, Виктория Скрипал, че тя разговаря именно с дъщерята на нейния чичо, Юлия Скрипал.

Както всички знаем, Лондон от цял месец заявява, че Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия се намират в кома, защото са жертви на отравяне с нервно-паралитичното вещество с руски произход Новичок.

Едва преди няколко дни, болницата в Солсбъри съобщи, че Юлия вече може да се храни и пие сама и може да говори. Но в това съобщение, бащата на Юлия, Сергей Скрипал, все още се намира в тежко състояние в болницата на малкото английско градче Солсбъри.

Няколко дни по-късно, лондонската полиция разпространи официално изявление на Юлия Скрипал от болницата, в която тя се възстановява. В него се казва, че Юлия се е събудила преди повече от седмица и вече е много щастлива, че се чувства все по-добре с всеки изминал ден. Тя моли всички да уважават нейния личен живот и на семейството й. А после изразява благодарности към лекарския екип, който се е грижил за нея през времето, когато с баща си са били обездвижени в болницата.

Любопитното е, че Юлия Скрипал не споменава и дума за състоянието на баща си.

Ако опитаме да анализираме ситуацията, ще видим че Юлия Скрипал прави своето „официално“ изявление от болницата, че много бързо се възстановява и е извънредно щастлива от това, ВЕДНАГА СЛЕД като изтече в ефира на руската държавна телевизия „Россия 1“, записът на разговора между племенницата на Сергей Скрипал, Виктория с дъщерята на бившия британски шпионин. В този разговор, както разбрахме вече, Юлия утвърждава, че тя и баща й са живи и здрави и нея вече ще я изписват. А баща й е здрав и си почива в съседната стая.

Това означава само едно. Че записът на разговора, пуснат по руската телевизия „Россия 1“ е ИСТИНСКИ. А и руската държавна телевизия никога не е пускала фалшификати.

Ами ако не се беше появил този запис на разговор между Виктория и Юлия? Щеше ли някога някой някога да каже, че баща и дъщеря Скрипал са живи и здрави? Това първо.

Второ, появата на „официалното“ изявление на Юлия Скрипал от болницата в Солсбъри веднага след изтичането на записа на разговора й с Виктория по телевизия „Россия 1“, говори недвусмислено, че никакво отравяне не е имало. И че Лондонската полиция е задържала незаконно баща и дъщеря Скрипал, някъде в болницата в Солсбъри, без да допуска до тях дори руския консул.

А това е било необходимо, по всяка вероятност, за да може да се разгърне клеветническата кампания на британското правителство срещу Русия. Вижте ВИДЕОТО!

И трето, най-важното, оказва се, че и премиерът Тереза Мей и външния министър Борис Джонсън, и други висши чиновници от британското правителство са лъгали на провала за случая „Скрипал“. С една единствена цел. Да раздухат скандал. И да обвинят Русия, че използва бойни отровни вещества в живота на обикновените граждани.

Така, клеветническата кампания срещу Русия се провали. Тя не е нито първата, нито ще е последната. Но тя дава представа за това с какви хора от западния политически елит си имат работа руския президент, руското правителство и руската държава.

Автор Иво Македонски, istinata.net

 Вижте видеото ТУК:

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *