Вежди Рашидов разкри плана на Борисов да напусне властта

България отблизо

Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по култура в парламента Вежди Рашидов коментира в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, че очаква в някакъв момент Бойко Борисов да се оттегли от лидерската позиция в партията.

Според Рашидов, Борисов може да постъпи както Ахмед Доган, който стана почетен председател на ДПС. Чувам го напоследък хвърля едни хубави изречения – път на младостта, явно той е разумен човек, ще намери границата, за да може като Доган в един момент – да има влиянието, но да може и по един елегантен начин да подготвя кадри.

Доган навреме се отдръпна. Остави едни по-млади хора да въртят това колело, но без да изпуска колелото, все пак то е негово.

Смятам, че и Борисов  е разумен и ще влезе в тази схема, заяви Рашидов. Попитан дали допуска, че това ще стане след третия мандат, Вежди Рашидов каза: „Аз мисля, че е достатъчно умен и разбира, че има смяна на поколенията“.

Всъщност Вежди призна две неща. Че ДПС е на Доган, а на хората, които гласуват за движението. Стои в сянка, дърпа конците, кадрува и печели, купувайки я ТЕЦ, я пристанище, я нещо друго.

С аналогията призна и че ГЕРБ не е партия на народа, а еднолична собственост на Борисов. И той ще управлява собствеността си, докато е жив, или го замести внука му. Също ще кадрува, ще пробутва свои хора и ще ни управлява в сянка.

А оттеглянето няма да е по негово желание. Прекалено е ексцентричен, за да слезе от сцената.

Тогава изводът е един.

Някой от партньорите или по-точно господарите ни не желае Борисов във властта.

И му е поставил ултиматум.

А той ще се оттегли театрално и с фанфари, уж че дава път на младите.

Младите пионки, които ще работят за НЕГО и партията МУ.

Горко ни!

Tagged

2 thoughts on “Вежди Рашидов разкри плана на Борисов да напусне властта

  1. След толкова брутални за обществото скандали, Борисов не само трябваше да изгони Цвета ов, за да спаси собствената си ” кожа”,но ако имаше чест и достойнство, ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА !!! Защо не го направи, съдете сами…? Но ще чака ДРУГИ да го направят – суверена едва ли ще успее, но…. АМЕРИКАНЦИТЕ няма да му простят….???

  2. Народа не обича Борисов, и колкото по скоро осъзнае това, е плюс за него!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *