Гърми зловеща сензация в Америка, която може да промени политиката на САЩ и Украйна!

Свят

В сензационен документален филм на телевизия „One America News“ се публикуват доказателства за пряка намеса на американската Демократическа партия в зловещите убийства на 130 души по време на Киевския Майдан, както и организирането на държавен преврат с цел сваляне на законно избраната власт в Украйна.

Акцентът във филма на Майкъл Капуто е Майданът в Украйна през 2014 година. Авторът открива доказателства за пряка намеса в свалянето на властта в Украйна, от представители на Демократическата партия в САЩ: Джордж Сорос, Джо Байдън, Виктория Нюланд.

Става дума за престъпление срещу човечеството. На този ден, 20 февруари 2014 г., „неизвестни снайперисти“, настанени в сградите на хотел „Украйна“, стрелят и убиват 130 души, включително 23 полицаи (тези цифри са посочени във филма). Престъпниците не са открити.

Филмът се стоварва и върху Джо Байдън, Хилари Клинтън, Виктория Нюланд, Барак Обама… Авторът Майкъл Капуто, който очевидно е близък до Доналд Тръмп, му дава възможност да използва „Украингейт”, за да атакува цялата Демократическа партия. А това може коренно да промени политическата система на САЩ. Както и политиката на цяла Украйна.

Споменатите хора са дърпали конците на бившия председател на парламента в Украйна Андрий Парубий, бившия депутат Сергей Пашински и бившия президент на Грузия Саакашвили, които са организирали разстрелите на хора в Киев през февруари 2014 година.

Майкъл Капуто е един от политическите стратези на Републиканската партия и си сътрудничи с Доналд Тръмп от 2014 г. В лентата, изградена върху интервюта с голям брой свидетели и участници в събитията, той разказва, че Майданът от зимата на 2013-2014 г. е част от заговор и държавен преврат с цел сваляне на законния президент на Украйна.

Превратът е подкрепен от членове на Демократическата партия на САЩ, които по това време са основни фигури в държавната администрация на Белия дом и Вашингтон , както и от заклетия враг на Доналд Тръмп, Джордж Сорос.

Капуто се опитва да даде тласък на разследването. Той казва: „Повечето хора в Украйна заслужават да знаят кой е убил членовете на семействата им и техните приятели.“ Ще узнаят ли някога?

Филмът е интересен, защото авторът е работил с източници, с които никой досега не е общувал в публичната сфера: той е интервюирал няколко „грузински снайперисти“, които са убивали хора на Майдана; имената им са назовани, камерата ги е снимала, но един от тях дава интервюто в маска, страхувайки се, според собствените му думи, от отмъщението на поръчителите на тази „работа“.

Освен това, Украйна във филма е само предисторията. Капуто снима документалния си филм, за да започне нова фаза в кампанията на Тръмп, която всъщност е контраатака, след като опитът за импийчмънт на демократите се провали.

И в Киев веднага уловиха промяната на „тенденцията“ в САЩ.

Последваха първите стъпки. Извършен е обиск на телевизионния канал “1 + 1” по обвинение за подслушване на премиера Гончарук. Последва оставката на шефа на президентския кабинет Андрей Богдан.

Това стана сигнал за раздяла с Игор Коломойски, за което адвокатът на Тръмп Рудолф Джулиани настояваше от самото начало. Започва събирането на подписи за оставката на шефа на Националното антикорупционно бюро (НАБУ) Артьом Ситник – известна креатура на Американските демократи, изиграла значителна роля в скандала, който вкара в затвора ръководителя на предизборния щаб на Тръмп Пол Манафорт.

Двеста и двадесет народни депутати, главно от „Слуга на народа“, вече са се подписали под призива за оставката на Ситник.

Докъде може да стигне? И какво ще се случи в политическия живот на Украйна, ако се окаже, че заповедта за разстрела на „небесната сотня“ и организирането на Майдана, който прерасна в преврат, е дело на едни и същи хора? Финалните кадри на филма на Майкъл Капуто са сцена на безредици в САЩ, организирана от противници на Тръмп. Показват се новини за пострадали полицаи. Може ли нещо като украинския Майдан да се случи в Америка?

Финалните кадри на филма на Майкъл Капуто представят сцена на безредици в САЩ, организирана от противници на Тръмп. Показват се новини за пострадали полицаи.

Може ли нещо като украинския Майдан да се случи в Америка? Авторът твърди, че може. И подобно изявление е аргумент в полза на Тръмп в предизборната му кампания.

Прозвучава цитат на Томас Джеферсън: „По-добре е да се оградите от вълците, отколкото да се опитвате да ги спрете, когато вече са вътре“.

„Но дами и господа, вълците вече са тук!”, възкликва патетично авторът на филма. Нищо не се чува за каквито и да е резултати от разследването на масовите убийства в центъра на Киев Сегашното украинско правителство не носи отговорност за това престъпление, но е отговорно дали убийците и тези, които са наредили екзекуцията, някога ще бъдат разкрити и наказани.

От 45-те снайперисти, които организират клането на 20 февруари 2014 г. в центъра на Киев, в момента едва 14 души все още са живи. “Неизвестните снайперисти”, след като си свършват работата, започват да се отстрелват един друг./Източник blitz.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *