Жестоко разкритие: България се управлява от криминални елементи, откраднати са 50 милиарда лева, а политиката ни е в поза партер

Скандали
Ние сме се поставили в тази наведена поза от близо 30 години. Ние разрушихме суверенитета на страната. Бяхме готови на всякакви форми на ”концесия на външните ни приятели” и резултатът е точно този, който закономерно виждаме.Това заяви депутатът проф. Иво Христов.

Страната е криминализирана и не е нужно да се случи поредното убийство, за да се установи това. Капацитетът на т.нар. български служби е меко казано под въпрос. Една значителна част от експертите бяха натикани в ъгъла, допълни той пред БНТ.

 

По въпроса за престъпността, корупцията и криминализацията на обществото обикновено се произнасят всякакви „специалисти“, като те се занимават с един елемент от системата, без да са наясно, че става въпрос за система. Каквото ни е обществото, такава ни е и престъпността.

 

На въпрос дали управлението на страната ни няма успехи, проф. Христов отговори, че според компетентни икономисти укритите доходи в България са близо 50 млрд., т.е. това са несъбраните, пропуснатите, отклонените средства. България може да води чудесна икономическа политика, без да разтича на т.нар. чуждестранни инвестиции, защото чуждестранната инвестиция е само добро допълнение.

 

Проф. Христов коментира и убийството на журналистката Виктория Маринова: Когато се държите като жертва, ще ви третират като жертва. Ние се държим като такива от 30 години и в момента берем закономерните резултати от това.

 

Той посочи, че е съгласен с анализаторите, които казаха, че – „при всичкото ми уважение към журналистическата професия – когато убиват редови български граждани, нашите баби и дядовци по селата, нещо не виждам такъв щур ентусиазъм по медиите, но когато е убита една журналистка – безспорно зловещо деяние – някак всички се сетиха, че имаме голям проблем. Това е абсолютно закономерно следствие на т.нар. 30-годишни български реформи – унищожаването на службите за сигурност, ликвидирането на апарата на следствието, изхвърлянето на всички професионалисти от системата на Министерството на вътрешните работи, обвинявайки ги, че са служители на ДС, разрушаването на устоите на държавността под формата на имитация на различни форми на съдебна реформа, докато изпаднахме в това жалко състояние, в което се намираме в момента.“

Tagged

20 thoughts on “Жестоко разкритие: България се управлява от криминални елементи, откраднати са 50 милиарда лева, а политиката ни е в поза партер

  1. Болезнена истина! Какво правим за да има правда и справедливост?! Нищооооо! Браво, че все още има смели хора да кажат нещата както са, но какво от това?! Световната „Демокрация“ е поробител и тя няма да ни помогне, ако сами не сторим това!

    1. Да! Така е! Всички ние сме отговорни, че немарливо оставихме хайка пладнешки разбойници да отмъкна 50 милиарда. Но сега, трябва да ги заставим да ги върнат до последния кудрант.

  2. Да, но една птичка пролет не прави…другите си крием клюновете под перата и чакаме, чакаме, чакаме…Е и накрая отиваме в отвъдното, без дори да направим опит да помогнем на поколенията след нас да живеят поне малко по-добре!!!

  3. Много лошо! Само мърморим във Фейсбук, а на улицата няма никой!

  4. Голяма курва се оказа този мазник. Лаеше срещу БСП, наричаше ги крадлива мафиотска партия, а после им се продаде, за едно дупетатско местенце!….

    1. Много добре сте се именували. В тази връзка е и коментарът. Браво!

    2. Няма спасение от амнезията,затова е и появилата се склероза навеки!

  5. Няма спасение от амнезията,затова е и появилата се склероза навеки!

  6. Ние, българите, не сме гласували за това, което стана през последните три десетилетия. Чуждородци обсебиха властта и дерибействат на поразия. Потърсете статията „Как 25 години България не се управлява от българи“.

  7. Ето сайта на куха фирма http://dnasolutions-bg.com, която мами и ограбва доверили им се хора, че уж прави в световно известна лаборатория ДНК тестове, а всъщност прибира парите и се покрива. Тъй като у нас това не се счита за престъпление, сутринта изпратих събраните от мен материали до Интерпол, те да реагират да се закрие престъпната фирма. А кой е дал на фирмата лиценз за извършване на измамите, това отделен въпрос.

  8. Е хайде да ни честита новата ЕНП създадена от Циганите в Сливен .Обръщам се към националните предатели който съсипаха държавата отвсякъде ,продадоха я на англосаксонските си господари . Дпуснаха циганите да ни избиват убиват ,изнасилват нашите майки и бащи и дядо и баби Ето това направиха либералите и демократите от нашата красива родина България от цветуща градина в бунище . .Скачаха по площадите и викаха кой не скача е червен ,бананите им бяха приоритет в живота . Е сега яжте банани и да ви са честити новите управляващи мангасарите .Защото когато те бият Българите ние ходим по площадите да ги плашим с Хора а не с АК47 и не можахме да разберем че свободата и революцията се правят с оръжие в ръка .

  9. Няма ли кой да поведе този народ Историята го доказва, на българите им трябва авторитет, който да ги поведе. Има такива хора в България. Намерете смелост, хората ще ви последват. Хайде. Време е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *