Радев: Назначената от Цветанов КПКОНПИ ще го разследва по „беззъбия“ му закон. Очаква ли някой безпристрастие?

България отблизо
Няма как антикорупционната комисия, която е назначена и контролирана от Цветан Цветанов, да разследва именно него по „беззъбия“ закон, наложен от самият Цветанов.

Това заяви в Кюстендил президентът Румен Радев, предава Радио „Фокус“.

 

Според него случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една имотна сделка, защото пряко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността.

 

„Спомняте си, че само преди два месеца на своя годишен отчет призовах Комисията за борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество и другите органи да навлязат и в старателно отбягвания периметър на властта. И много ясно казах, че ако това не се случи, то търсенето на справедливост и възмездие може да излезе рамките и механизмите на закона“, каза още президентът Радев.

 

Президентът каза още, че ако разследването за имота на Цветанов не се случи наистина, можем да имаме сериозен проблем. Затова според него поредно гарантирано оневиняване на Цветанов ще се размине само с моралната присъда на обществото. „Това е големият проблем, който ни очаква“, добави президентът Румен Радев.

Tagged

2 thoughts on “Радев: Назначената от Цветанов КПКОНПИ ще го разследва по „беззъбия“ му закон. Очаква ли някой безпристрастие?

  1. не случайно НАРОДА говори за депутатска МАФИЯ ,А СЕГА ТЯ Е В ДЕЙСТВИЕ И НАЙ ВЕЧЕ очевидна,безсрамна ,арогантна и недосегаема със своите си лоши и в полза на тях закони !!
    затова НАРОДА СКОРО ЩЕ ГИ ОТСВИРИ !!!!

  2. Извинете, но има явен конфликт на интереси – не е допустимо комисия, назначена и контролирана от Цветанов, да се произнася по казус, свързан пряко с него. Какво правят юристите – спят ли, или им е угодно да се правят на задрямали?! В България няма ли закони???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *