Ренета Инджова: Бойко Борисов извъртя голям номер на държавата!

България отблизо

Бойко Борисов пак ни извъртя номер. Даде на русофилите самочувствие чрез така наречения „шпионски скандал“. А за пред света се направи на „лоялен европартньор“. 

Това заяви бившият премиер на България Ренета Инджова в студиото на „Денят започва“ с Георги Любенов по БНТ.

Според бившият премиер, „шпионският“ скандал у нас, е постановка. „Димната завеса се прави така, че всеки да привиди определени причини за шашкъниите, които нашите властници правят. Сега имат да решават вътрешни проблеми на една кампания, за да си привлекат тези, които им трябват от реквизита. Тука ще се получи един много хубав за Бойко Борисов ефект – русофилите ще получат самочувствие. А за пред света ние сме лоялни европартньори“, заяви Инджова.

У нас всичко става по волята на премиера. Понеже ние нямаме управление на страната. Управленският процес се свежда до назначаване на хора, които са послушни спрямо министър-председателя, допълни Инджова.

Тя коментира и предсрочното освобождаване на австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на студента Андрей Монов. „От улицата да извикате човек, ще ви каже, че всеки закон у нас е направен така, че да има възможност за изключение. Е, в случая също има изключения. Въпросът е при управлението на коя партия са вкарани поправките в Наказателния кодекс, които дадоха възможност на убиеца Полфрийман да излезе от затвора. И тук отговорът е ясен“, завърши първата жена премиер на България./Източник actualno.com/

Tagged

2 thoughts on “Ренета Инджова: Бойко Борисов извъртя голям номер на държавата!

  1. ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК,НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ЦЪРВУЛ ДА НИ ВОДИ КЪМ НИЩОТО?
    НАРОДЕН СЪД ЗА ТОВА ГОВЕДО.

  2. Трябва да има баланс във външната политика.За съжаление нашите държавници не могат да го правят,което е във вреда за България. Защо не се поучиха от Орбан?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *