Беновска изнагля: Борисов, Валери Симеонов и Доган ще ни изведат на прав път! Президентът е аут!!

България отблизо

COVID-19 постави на изпитание не само личния ни живот и здраве, а атакува  неолиберализма и мултикултурализма – властелините на парите, политиката, законността, икономиката, морала, медиите и влиянието.

Световните лидери Си Дзинпин, Путин, Тръмп, Меркел, Макрон моментално реагираха и като противоотрова, опитват да върнат ролята на държавата на територията на страните, които управляват.

Накъде водят България българските политици?   Ще успее ли Борисов, в екип с Каракачанов, Валери Симеонов, прокурора Иван Гешев да бетонира категорично този път, магистралата ни към справедливост, законност и растеж? – пита Беновска и отговор не иска.

В този екип, както винаги навреме, твърдо заяви подкрепа и Ахмед Доган – ДПС отново изведе в приоритет националната отговорност.

Корнелия Нинова, се лута като „нощна пеперуда“, погрешно попаднала на слънце, между идеалите на столетницата БСП и личните си амбиции.

На президентът Румен Радев, явно, му е изгнила здравата българска червена ябълка, която му подарих, защото тезите му са  „има нещо гнило“, но не звучат държавнически като въпроса на Шекспировия Хамлет, допълва „маститата“ журналистка.

И докато получим отговор на въпроса: „Г-н Борисов, ще ампутирате ли пипалата на октопода  „власт- пари- олигарси“ или с „пластична“ операция ще имплантирате нови пипала?“, да си спомним за светите братя Кирил и Методий, които възродиха народа ни.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем, че тези думи звучат кухо и без покритие, когато се отнася за хората, които упражняват властта от много години. И почти винаги, не в полза на народа. Защото „Възраждането“ започна много отдавна, а унищожаването на българската държавност и икономика се случиха в последните тридесет години.

Но народът помни! Помни и светите братя Кирил и Методий, и тези които ги поругаваха, през годините, пряко  и непряко.

А що се отнася до Борисов, Симеонов и Доган, ако искаха да възродят България досега трябваше да са го направили. И самият факт, че това още не се е случило и няма никакви индикации да се случи, говори много за намеренията на възхваляваните от Беновска персони.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *