Георги Марков скочи на президента: Анархокомунистите правят държавен преврат в България!

България отблизо

„Приятели, в България се извършва държавен преврат. Анархокомунизмът победи демокрацията“.

Радев ни вкарва в национална катастрофа“.

Това написа народният представител от ГЕРБ Георги Марков във фейсбук.

Чудя се защо европейските лидери, които атакуват унгареца Виктор Орбан за неспазване върховенството на закона, не посочат какво става в България.

А тук става нещо безпрецедентно за Европа – един човек от димитровградско село нарича законно избраните български депутати и министри „мутри“ и „мафиоти“.

Само дето не е казал махане чрез премахване! Чудя се защо Еврокомисията прилага такъв двоен стандарт, като не обръща внимание какво се случва в България, а критикува така остро Унгария.

Това каза бившият конституционен съдия и настоящ депутат от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков, в коментар на протестите, които се вихрят в страната.

България е в навечерието на абсолютна национална катастрофа и национална трагедия. И в тази си прогноза, за съжаление, ще бъда прав. България в момента е страна с жълт код. Ние ще бъдем изолирани, няма да идват туристи, бизнесмени.  През септември-октомври-ноември  ще ни връхлети  пикът на пандемията.

В същото време в България един президент, излязъл извън конституционните си правомощия, иска да хвърли страната в избори по време на чума.

България е в навечерието на пуч. Държавният глава на България се държи като президент в президентска република от Третия свят. Фетишизира няколко хиляди души, определяйки ги като „почтените граждани на България”, и обявява за непочтени останалите милиони българи.

Това не си го е позволявал нито един от предшествениците му президенти.

В България изкуствено се създава политическа криза. В момента има парламентарно мнозинство, което подкрепя правителството. Мандатоносителят ГЕРБ  получи убийствена подкрепа от българските граждани на европейските и местните избори през 2019 г. Но се намира самозванец президент, който повежда шепа хора.

Нещо повече. На улицата са някои хора, това не е българският народ. Едни са пратени от г-н Васил Божков, както той призна, другите са триото Бабикян, Маникян и Хаджикян. Общият процент на протестиращите е под един процент от всички избиратели. Възмутен съм, че представители на ГЕРБ говорят за диалог с тези хора.

Като депутат от гражданската квота, призовавам да се гласува парламентарно решение, с което да уведомим, чрез световните агенции, всички държавни глави в Европа и по света, че България вече има делегитимиран президент, който иска пуч, който иска превръщане на държавата от парламентарна в президентска република,  без промяна в конституцията от Велико народно събрание.

На тези илюзии на Георги Марков ще кажем само: Мечти, мечтания и пак неосъществими мечти за безкрайна и безконтролна власт в България.

Този път бившият конституционен съдия иска не друг, а Европа да му осигури безконтролно властване.

Само че Марков не е разбрал едно нещо. Не друг, а неговата любима Европа иска да свали Борисов от власт. Понеже той омръзна не само на хората в България, но и на европейските държави.

Tagged

1 thought on “Георги Марков скочи на президента: Анархокомунистите правят държавен преврат в България!

  1. Нека „уважаемият“ Марков, имащ се за „политик“, увеличи дозата на хапчетата си и редовно да си сменя памперса, че вече много завоня.. .А колкото до „мандатоносителя ГЕРБ“ – той наистина ще получи „УБИЙСТВЕНА ПОДКРЕПА“ – за да отиде веднъж завинаги ПОД КРЕПА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *