Жозеф Дол със скандално изказване за България, БСП и ГЕРБ! Кой завижда на успешния Борисов? Думите му ще ви шокират!

България отблизо
Президентът на Европейската народна партия Жозеф Дол, който в момента е в България,  се срещна с кметовете и председателите на Общински съвети от цялата страна, но само с тези, които са избрани от квотата на ГЕРБ.
 Тази вълнуваща новина съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Срещата се провела преди форума на Групата на ЕНП в Комитета на регионите, който се лее в НДК.

Господин Дол изрече нещо, което буквално взриви социалните мрежи.

“От вчера съм в България и веднага усетих, че социалистите са много завистливи хора. Те завиждат на всички постижения на ГЕРБ и правят всичко възможно да ги омаловажат. По мое мнение те просто не  съществуват в политическия живот, откакто България е начело на  Председателството. Завиждат и на Бойко, защото той  е най-успешният шеф в Европа и всички го уважават.  Те живеят на негов гръб и единственият начин някой да ги забележи, че съществуват, е като говорят срещу Бойко и критикуват  Бойко”, каза г-н Дол.

Странно как такъв мастит председател за един ден успя да се ориентира в българската политика. Или го ориентираха набързо.

Той даже поздрави кметовете за успешното развитие на българските региони, които са придобили истински европейски облик! И допълни, че точно тези градоначалници с успешното си ръководство ще подобрят осезаемо стандарта на живота в населените места, които управляват.

Интересно ни е кога Дол дойде, кога се запозна с развитието на тези градове, кога видя какво е направено в тях и какъв е стандартът на живот и европейския им облик, освен ако не са му прожектирали преди това агитационни материали.

И още по-странно : заяви, че единствено кметовете ат ГЕРБ вземали мъдри решения, с които успешно разрешавали проблемите на хората. И им даде мъдрия съвет да следват примера  Цветан Цветанов, който винаги е стоял до  проблемите на хората и ги е решавал.

Благодаря на моите приятели Бойко и Цветан, които ме послушаха при формирането на ГЕРБ, каза ЕНП вождът и заяви, че  успехът на България  сега се основава на отношението на Партията  към всеки човек.

Е, не знаехме, че г-н Дол е основавал ГЕРБ, че непрекъснато ги е съветвал как да работят и как да са близо до хората. Че техните успехи са негови успехи.  Че нарича лидерите на малки имена, че познава работата на всеки кмет и даже е на ти с опозицията, или както каза липсата на такава, понеже завиждала…

Досега не знаехме и че Бойко и Цветан били пионки на ЕНП, че партията е създадена изкуствено и се ръководи направо от ЕС. Поне така излиза от думите на председателя на ЕНП. Че в България и една партия не може да се направи без указания и без мъдри европейски съвети.

Обидно е за избирателите на ГЕРБ, обидно е за народа да дойде някой у нас и да си присвои заслугата за всички успехи, а неуспехите да ги метне в лицето на опозицията. Да направи анализ на политическия ни живот, унижаващ самия народ. Защото излиза, че тези, които не са гласували за ГЕРБ са европейски неосъзнати субекти, които дърпат страната със страшна сила назад.

И накрая, като в конгрес на БКП, става ясно, че ако го няма ГЕРБ, я няма и България!

Интересно как сме съществували 1300 години без мъдрото ръководство на Борисов и партията МУ и без господин Дол?

Тъжно е да слушаме такива изказвания.

Една горда страна с още по-горда история се унижава да ръкопляска на подобни чиновници, които идват, говорят наизуст и си отиват.

А ние оставаме тук унизени за кой ли път, за да спасим останките от България.

Попитайте народа, господин ЕНП!

Тогава говорете.

ЕНП не е България!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

11 thoughts on “Жозеф Дол със скандално изказване за България, БСП и ГЕРБ! Кой завижда на успешния Борисов? Думите му ще ви шокират!

  1. Ами в началото на статията се казва : от пресцентъра на ГЕРБ. Да се разсекрати публично изказването му моля. А ако го е казал да си ги взема тези “ готини приятели“ и да си ходи там откъдето е дошъл незабавно!!!

  2. КОГО заблуждава !!!!!!!!!!!!!! НИЕ- НАРОДА!!!!!………..сме потърпевши от българските ИМ ПОСЛУШКОВЦИ-ПРЕДАТЕЛИ на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!! ОТВРАТЕНА СЪМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Този глупак ,сигурно и той е крадец като тези двамата,които ги е учил.Присташки изказвания,сигурно някой му е написъл каквон да каже

  4. ОБЗАЛАГАМ СЕ ЧЕ ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА !ВСИЧКО ТОВА Е НАПИСАНО ОТ ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ ТОЛКОВА! УСПЕШНО Е ПРЕДСЕДСТЕЛСТВОТО ЧЕ ПО 6 ЧОВЕКА НАВЕДНАЖ МЪРТВИ НЕПРЕКЪСНАТО СТАЧКИ И ИСКАНЕ НА ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ

  5. Занимават ни с изказване на някакъв си Дол .Но този Дол не живее в България,ама взема дивиденти от ГЕРБ ЗА ДА ГИ ВЕЛИЧАЕ …..ТОВА СА ,,НАРОДНИТЕ ЛЮБИМЦИ

  6. Безочлив НАГЛЕЦ! Така хората на запад прогресират, като взимат и малкото което е останало от страната ни. Но виновни ли са те? Или са виновни тези които им позволяват да го взимат!?

  7. ХА ХА ХА -ФАЛШИВА НОВИНА !НЕ НАМ ГОСПОДА !ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е НАПИСАНО ОТ ЧОВЕК ОТ ЕНП!НЯКОЙ ТРОЛ ПЛАТЕН !АКО ПЪК Е ИСТИНСКИ ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАМЕ ЕС ДА ВСЯВА РАЗЕДИНЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ !

  8. Ако г-н Дол наистина е казал всичко това, се питам колко ли му е платено с парици, които би трябвало народа да получи. Но наистина информацията е подадена от пресцентъра на ГЕРБ, та силно се съмнявам, че отговаря на истината

  9. Нещо не разбирам що за хора пишат тук, като чели са паднали от Марс. Миналата година, при едно посещение в Бургас, Боко Б. сам се похвали. Че всичките разходи на ГЕРБ по партийната работа, семинари, събирания, пътувания по чужбина за обмяна на опит, се поемали от немците По точно от двете немски супербогати фондации с милиарди еврота капитали, известни по целият свят, фондацията „Конрад Аденауер и фондацията „Франц Зайдел“.
    Тези две фондации са финасирали с милиони създаването на партия ГЕРБ през 2009 – 10год. от експерти на германската ЕНП, финансират ги пребогото с нови милиони и днес. Като ги подпомагат с пари и експерти, осигурявА.ат пари за помещения, агитматериали, за съобщения и пропаганда в пресата, купуват им време и на телевизиите нашенски, за предавания възхваляващи и агитиращи с обещанията за хубав и богат живот на българите избиратели в България. Ако партия ГЕРБ, под командата на Банкянския пожарникар, и бодигард последователно на Тодор Живков и ментето цар Симо Ментата – Горския, успя дя вземе властта през 2009 год. Заслугата е на парите и съветите на
    немските експерти от ЕНП, като този ДОЛ. И милионите похарчени ФОНДАЦИИТЕ да финансират с неограничен паричен ресурс предизборната му кампания. И ДНЕС СЕ ПОВТАРЯ И ПРЕПОВТАРЯ СЪЩОТО. ЕНП И ФОНДАЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДА ФИНАНСИРАТ ОБИЛНО ВСИЧКИТЕ ПАРТИЙНИ МЕРОПРИЯТИЯ НА ГЕРБ, САМО ПРЕДИ СЕДМИЦА В БАНСКО СЕ СЪСТОЯ СЕДМИЧЕН СЕМИНАР НА АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ФИНАНСИРАН БОГАТО ОТ ДВЕТЕ ФОНДАЦИИ, КАКТО СЕ ПОХВАЛИ ЦВЕТАНОВ, КОЙТО ЗАВЪРШИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ. ВИЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ НЕЩО МНООГО ВАЖНО, КОЕТО Е ЗАБРАНЕНО ОТ МНОГО МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ И НАШАТА БЪЛГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ.
    ЧЕ ДЕЙНОСТТА НА ТОЗИ ДОЛ И НЕГОВИТЕ ХОРА, КОИТО ШЕТАТ У НАС И СЪВЕТВАТ И ФИНАНСИРАТ БОКОТО И ЦВЕТАНОВ. Е ГРУБА И ТЕНДЕНЦИОЗНА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА, КАТО БЪЛГАРИЯ, ПОНЕ ЗА ТАКИВА МИНАВАМЕ. КОЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО НАШИТЕ И МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ. И СЕ НАКАЗВА МНОГО СТРОГО ОТ ЗАКОНИТЕ НА ЗАСЕГНАТА ДЪРЖАВА, КАКВАТО СМЕ НИЕ В МОМЕНТА..
    ТА МИСЪЛТА МИ Е.
    НА КАКВО ЗАКОННО И НЕЗАКОННО ОСНОВАНИЕ НАШАТА ПРОКУРАТУРА ПОЗВОЛЯВА НА АКТИВИСТИ НА ЕНП И ТОЗИ ДОЛ, С ПРЕПОРЪКИ И СЪВЕТИ, И С ПАРИТЕ НА ГОРНИТЕ НЕМСКИ ФОНДАЦИИ, ДА МОДЕЛИРАТ ПО СВОЕМУ, КАКТО ИМ ИЗНАСЯ, НАШИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ. НАМЕСВАЙКИ СЕ ДИРЕКТНО СЪС СЪВЕТИ И ПАРИ В РАБОТАТА И ДЕЙНОСТТА НА ЕДНА ОТ ДВЕТЕ ГОЛЕМИ ПАРТИИ У НАС. КОЯТО В МОМЕНТА Е И НА ВЛАСТ.
    И КАКВИ СА ИМ ЦЕЛИТЕ. И КАКВО СЕ СТРЕМИ ДА ПОСТИГНЕ И СПЕЧЕЛИ ОТ ТАЗИ СИ ДЕЙНОСТ В БЪЛГАРИЯ.
    И КАКВО НИЕ ПЕЧЕЛИМ И ГУБИМ ОТ ГРУБАТА НАМЕСА НА ДОЛ И ХОРАТА МУ В НАШИТА ВЪТРЕШНИ РАБОТИ, НА НАШИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ.
    ОТ ЖЕЛАНИЕТО ИМ ДА ГО МОДЕЛИРАТ КАКТО ИМ ИЗНАСЯ. И КАКВО ГУБИМ И ПЕЧЕЛИМ НИЕ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА ОТ ТОВА.
    И, НАКРАЯ, КОЙ И ЗАЩО ПОЗВОЛЯВА, НА КАКВИ ОСНОВАНИЯ законни и незаконни
    , ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *