Извънредно: Крадецът на вода от Перник се опитал да приложи същия номер и на Ревизоро! Но ето какво се случило!

България отблизо

Министърът на екологията Емил Димитров – Ревизоро направи доста изненадващо признание. Той обяви, че всички министри от кабинета на премиера Бойко Борисов носят специални куфарчета със себе си.

„Всички носим едни куфарчета с таблети в тях. Това се налага, тъй като не знаем кога може да бъдем свикани извънредно от министър-председателят“, призна Ревизоро в сутрешния блок на БНТ. „

Получавам писма от „Водоснабдяване и канализация”, които искат повече и повече вода. Разпоредих проверка. Ще има двама клиенти на прокуратурата и те вече са ми ясни“, заяви още министърът на екологията.

„Същото нещо, което се случи на Нено Димов, се опитаха да ми го направят и на мен. Със същия язовир. Той е на МРРБ.

Водата условно се разрешава от министъра. Когато тя липсва, той е виновен. Водата трябва да се стопанисва внимателно.

Започнах да получавам писма от „Водоснабдяване и канализация“, които искат повече и повече вода. Оказа се, че аргументите в писмото не са истина. Само желанието им да ползват вода е истина“, обясни министър Димитров.

По думите му по всяка вероятност ще се окаже, че Перник е плащал едно количество вода на МРРБ, а е ползвал много по-голямо количество.

Ревизоро съобщи, че със сигурност ще има двама нови клиенти на прокуратурата, чиито имена вече са му известни. Те обаче ще бъдат оповестени по-късно, пише в свой материал информационна агенция Блиц.бг.

И какво се получава?! Някой е излъгал бившият министър Нено Димов. Значи той е невинен. И не е знаел, че ако разреши ползването на вода в по-големи обеми, това ще доведе до водна криза в Перник?!

А не е ли сложен Ревизоро на мястото на Нено Димов, за да го оневини?!

За да се окаже, че министрите на Борисов са невинни. И някой друг, „злосторник“ се опитва да ги вкара в беля?! А заедно с тях и самият Борисов?!

Това не е ли зародиш на комплот в правителството?!  Питаме се, но отговор няма!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *