неделя, май 26, 2024
Начало > България отблизо > Петър Волгин обясни какво означава, когато някой започне много да обвинява другите в корупция

Петър Волгин обясни какво означава, когато някой започне много да обвинява другите в корупция

България отблизо

„Когато някой започне много да обвинява другите в корупция, това е индиректен сигнал, че иска сериозна власт…“ Това написа журналистът Петър Волгин по въпроса за борбата с корупцията в нашата страна в свой пост във Фейсбук.

 

„Нямаме случай на поход към властта в най-новата българска история, който да не е бил обвързан със заявка за война с корупцията. Когато някой започне много да говори за корупция и да обвинява другите в корупция, това за мен е индиректен сигнал, че този човек иска сериозна власт.“

По-рано Волгин изригна в поредния епизод на своя нов YouTube канал.

Той прави паралел между събития в миналото и настоящето. Като обръща специално внимание на избора за конституционни съдии на Атанасова и Белазелков. Той нарича избора им „една фасада“.

Той прочете текст на Христо Иванов от 2020 г., в който, наред с други неща, той пише: „Деси Атанасова е естествено продължение на „фарса ГЕРБ“.

Волгин цитира и генерал Атанасов, който казва: „На всички ще намеря място под слънцето“. Ето така се убива демокрацията“, заключава Петър Волгин.

По-нататък журналистът обръща внимание на изборите в САЩ и опитите да не бъде допуснат до изборите от страна на демократите. За да могат САЩ да продължат да бъдат „световен полицай“, да се бъркат в делата на другите и да определят Посолствата в отделните държави.

Петър Волгин говори във видеото и за предстоящите Европейски избори.

Според него ЕС в момента представлява една „маша“ на глобалистките и хегемонистични сили на САЩ, превърнал се е в тяхно „вярно кученце“.

„Това са едни анонимни чиновници, които диктуват на отделните държави какво да правят“, казва Волгин.

Ние трябва да се опитаме да спасим демокрацията, призовава Волгин.

„Защото така наречените „либерали“ се опитват да я унищожат“, заключава той.

„Да си върнем националното достойнство“, призовава в края на видеото Петър Волгин.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *