Пореден скандал! Тома Биков скочи срещу ДБ и Мая Манолова. Лъжат!

България отблизо

Явно предизборната кампания в нейния цивилизован и конструктивен вид свърши. От вчера се разпространява една много тежка фалшификация. Тя се споделя от Манолова, партията на Божков има и други. Това са хората които фабрикуват тази много грозна спекулация. Това заяви Георг Георгиев от ГЕРБ на извънреден брифинг. 

Скандалът избухна след като стана ясно, че благотворителна коледна инициатива на местната структура на ГЕРБ в Перник от миналата година беше грозно употребена от кандидати за народни представители от „Демократична България”, които обвиниха ГЕРБ в предизборна агитация с хранителни продукти.

Водачът на листата на „Демократична България” в Кърджали и журналист от „Биволъ” Вилдан Байрямова и кандидатът за депутат от варненската структура на „умните и красивите” Стела Николова използваха снимката от инициатива на ГЕРБ-Перник в колаж със снимка от реална предизборна агитация на ДПС, съдържаща номера на партията в бюлетината.

Моментално „новината” заля социалните мрежи, като никой не се усъмни, че става въпрос за умишлено режисиран фейк.

Сега искам да ви покажа истината. 19 декември 2020 г. –  инициатива на ГЕРБ за помощ на социалнослаби хора в Перник. Другата е в Плевен.  Това е истината, която иначе всички тези борци, се опитват да прокарат през собствената и изкривена призма. Когато се бориш за морал, истина, добро, не може да си позволиш такова поведение. Особено, когато си най-явните и гръмките проводници на новия морал в политиката.

Да вземеш нещо такова и да го употребиш по този нечистоплътен начин за своята кампания, не говори нищо друго, освен за тайна договорка, заяви още Георгиев.

Не само в Плевен и Перник и в редица други градове по Коледа организира такива благотворителни акции. Освен това, за разлика от Демократична България, Мутри вън и партията на Божков се срещаме всеки ден с хората и затова сме първа политическа сила. А това, че те се сещат един път за хората си на четири години, е причината подкрепата им да е в границите на статистическата грешка, заяви на свой ред Тома Биков от ГЕРБ.

Това, че тази информация се разпространява от профила на Божков в Дубай и сериозни журналисти кандидат-депутати единствено показва, че те нямат никаква програма и няма какво да кажат на хората. Това говори за тайна договорка за събиране на гласове

Българите не са толкова глупави, за колкото ги мислят Манолова, Иванов и Божков. Никой не вярва на подобен тип програмност, Ние сме убедени, че те въобще няма да влязат в парламента. След изборите обаче ще трябва да има и управление. Затова ние ще разчитаме на нашата програма и няма да убеждаваме, че другите са лоши и мутри, каза още Биков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *