Рашков спази обещанието си: МВР започва разследване срещу Бойко Борисов!

България отблизо

МВР започва проверка по сигнал на гражданско движение „Боец“, съобщи Нова телевизия. В него се съдържа публична информация за снимките с парите и златните кюлчета от спалнята в резиденция „Бояна“ на бившия премиер Бойко Борисов.

 

В сигнала се посочва, че има обосновани предположения за извършени престъпления от Бойко Борисов и други лица.

Ето и целия сигнал:

ВАЖНО!
БОЕЦ сезира МВР за кюлчетата и пачките от спалнята на Бойко Борисов.
Сдружение БОЕЦ внесе сигнал до МВР – ГДНП, съдържащ данни, водещи до обосновани съмнения за извършени от Бойко Борисов и други лица престъпления, част от които сме посочили, а останалите предстои да бъдат установени.
Действията ни са мотивирани от бездействието и липсата на резултати от страна на прокуратурата по наши сигнали, съдържащи тази информация. Това ни навежда на мисълта, че държавното обвинение под ръководството на Иван Гешев умишлено бездейства или укрива данни за извършени от Борисов и останалите лица престъпления.
В сигнала, внесен до МВР, се съдържа публична информация за снимките с пачките и златните кюлчета от спалнята на Борисов в държавната резиденция, която той обитаваше доскоро. И към момента нито една институция не е установила произхода на тези огромни средства и златни активи и кой и как е направил въпросните снимки. Самият Бойко Борисов обяви публично, че е установил автора на снимките, наричайки го „една прекрасна госпожа”, станала известна в медиите като „Мата Хари”.
Очакваме реакцията и действията на МВР, като заявяваме готовност за съдействие и предоставяне на допълнителна информация по случая.
Битката продължава!

Преди време по същия казус Прокуратурата не намери данни за извършено престъпление.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *