Руснаците предпочитат България за ВТОРИ ДОМ!

България отблизо

Руският президент, руското правителство и руският народ отдавна и ясно показват своите симпатии към България.

Нека си спомним, че Владимир Путин предложи единствено на България, възможността да се превърнем в най-големия енергиен разпределителен център за Балканите и Европа, без да дадем и една стотинка за това. Русия предложи да ни построи АЕЦ „Белене“, Южен поток, и нефтопровода Бургас – Александруполис със средства от бюджета на мощната руска компания Газпром и руската държава. Според всички руски специалисти, такава оферта не е била предлагана на никоя друга държава и никога няма да бъде предложена. Само на България. Но Борисов тогава отказа по заповед на своите западни господари.

Нещо повече. Според обикновените руски хора, сред целия славянски свят, България,  е най-близка до Русия по дух, писменост , език, православна религия и традиционни общочовешки ценности. При това, в България те се чувстват като у дома си, заради традиционното българско гостоприемство, което прераства в изключително топъл прием и голяма радост щом чуят думата „Русия“.

С други думи, твърдението на патриарха на българската литература Иван Вазов, че никой не може да унищожи обичта на България към Русия, е валидно и днес. Въпреки огромната русофобия, с която в последните 30 години големите прозападни медии заливаха нашата страна.

Ето защо на този фон, съвсем логично е обстоятелството, че България е най-предпочитаната от руснаците страна за покупка на втори дом зад граница, или за постоянно местожителство в родината ни.

Броят на интересуващите се от закупуване на недвижим имот в чужбина е нараснал със 70%, спрямо ситуацията преди две години, а най-желана е нашата страна, показва изследване, цитирано от вестник “Российская газета” и dnes.bg.

Макар че само 2,5% от руснаците се интересуват от закупуване на имот зад граница, това е ръст от 70% от 2016 г. насам, според национално допитване на Московския финансов университет.

Тази година отново очакваме ръст на руските туристи в България, защото нашето лазурно море, топлината на юга, ниските цени и обичта на българите към Русия карат руснаците да предпочетат отново България пред Турция, Гърция, Испания и т.н.

Но всичко това може в един момент да се срути. защото отново чуваме слухове, че САЩ искат да направят в Бургас военна база с ядрени ракети, насочени срещу Русия. Управляващите и медиите пазят гробна тишина по този въпрос, но в България лошите слухове винаги се потвърждават.

Нека обаче, управляващите да имат предвид, че българският народ не иска нито НАТО, нито ЕС, а още по-малко американски бази с ракети, които са насочени срещу нашата двойна освободителка Русия. И ако нещо такова започне да се осъществява, почти 100% е сигурно, че българите ще скочат отново. И няма да позволят Борисов и САЩ да превърнат родината ни в бойно поле.

Така че, хора бдете! И говорете за това. За да разберат всички, че нашата древна и горда страна няма да допусне такова кощунство.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *