Татяна Дончева: Престъпници с костюми „Армани“ завзеха властта и ни управляват! Страшно е!

България отблизо
МВР има един проблем – да не се обижда Младен Маринов като вътрешен министър. От 2005-2006 г. агентуристите и криминалистите бяха изтикани на задни места.
И сега системата се ръководи от охранителите. Но те няма да свършат работа. Това заяви Татяна Дончева в ефира на btv.

От сутринта до вечерта българите имат поводи да акумулират гняв. И това избива в агресия. Който и да управлява държавата, това трябва да го отпуши. И този случай може да е капката, която прелива чашата. И започва да се чупи, безчинства. Това не води до решение, но става факт. Освен за хора, които ги галят по козината, обобщи българската картинка лидерът на Движение-21.

Ще излиза книга за Борисов, в която ще се казва, че Бойко ще управлява още 20 години. Има разлика с Иван Костов, той не разчиташе на ъндърграунда да остане на власт. Той ходеше на избори. Сега ъндърграундът е на власт – едната част срещу другата част. Те са влиятелни хора. Вадиш обществените поръчки – кой взел плажа на Слънчев бряг, кой взел ТЕЦ, ЧЕЗ, Гинки-Минки и т.н., заяви тя.

България е в тежка ситуация, защото изборите не са изход. Това е положението. Ти имаш власт в ръцете на един лустросан, костюмиран, парфюмиран ъндърграунд, категорична бе Дончева.

Аз така знам- Младен Маринов е бил гард на Мето Илиенски. Последният има и още помощници.  Когато разкриват тази работа, ги освобождават. След което с протекциите на тъста си Камен Пенков Светлозар Лазаров отива в НСС. И става главен секретар по времето на Орешарски, а Камен Пенков бе зам.-министър. И може ли шеф на охраната да стигне до тези висоти? Изведнъж Лазаров се появява като главен секретар на Цветлин Йовчев. И това завърши с акция на баретите в Лясковец.  И когато се оказа, че трябва да идва нова власт, Борисов отказа да го смени. И сега пак излиза на преден план за главен секретар,  припомни Дончева.

Имам познати в баретния отряд, които са ми казвали, че Маринов е бил охрана на Мето Илиенски. И Борисов знае това, но той е над тия неща. Няма натрапване. Това са хора от едно и също котило. Към тая работа ще присъедините Библиотекарите и Цветлин Йовчев, който също се оказа изключително подходящ за днешното и вчерашното време, каза още тя.

Сотир Цацаров е към края на мандата си. Той обслужва кръга  #КОЙ, но няма думата по това, кой да е главен прокурор, смята Татяна Дончева.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *