Американски телевизионен водещ каза кой предупреди САЩ да не играят военни игрички с Украйна!

Свят

Американските власти действаха недалновидно в отношенията с Русия и Украйна от години и сега внимателно се опитват да скрият собствените си грешки. Това заяви телевизионният водещ Тъкър Карлсън по Fox News.

„Нашите лидери продължават да лъжат себе си, цензурират хората и ги карат да пеят песни в детската градина за това кое е добро и кое е лошо“, каза Карлсън.

По време на предаването американският телевизионният водещ припомни „прогнозата“ направена през 2014 г. от бившия лидер на Партията на независимостта Найджъл Фараж, в която политикът призова властите на САЩ „да спрат да играят военни игри в Украйна“, което може да доведе до възможна реакция на „руската мечка“ при провокации.

Според телевизионния водещ Фараж никога не е симпатизирал на Русия, но е предупредил американското правителство срещу късогледата политика спрямо Москва, която в момента идва от шефа на Белия дом Джо Байдън.

Освен това Тъкър Карлсън подчерта, че Западът ще трябва да плати цената в бъдеще, тъй като антируските санкции, наложени поради специалната военна операция в Украйна, на първо място, значително удрят интересите на Великобритания и Съединените щати.

По-рано зрителите на американския телевизионен канал ABC News подкрепиха думите на новинарския водещ, който каза, че президентът на САЩ Джо Байдън прехвърля отговорността за покачването на цените на бензина в страната на руския лидер Владимир Путин.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *