Ето какво страховито послание изпратиха руските военни до НАТО! Ще се смаете!

Свят

Руски военни предадоха съобщение до спътниците на НАТО от военното летище Енгелс-2.

 

По време на поредния опит на чужди космически кораби да извършат разузнаване на територията на руското военно летище Енгелс-2, което преди това беше атакувано от украинските военни с дрон, руските военни връчиха зловещ надпис на космическия кораб на НАТО, пишат агенциите.

Известно е, че на фона на липсата на облаци и знаейки времето на преминаване на чужд военен космически кораб, персоналът на авиобазата Енгелс-2 изписа надписа „Смърт на нацистите“ на пистата на Енгелс-2. Много голяма изненада беше появата на жив надпис в авиобазата на стратегическата авиация.

Засега няма официални коментари от командването на авиобаза Енгелс-2. В същото време руското военно ведомство също не коментира текущата ситуация в руската авиобаза.

Сателитните изображения обаче показват, че неотдавнашната атака с дрон срещу военновъздушната база Енгелс-2 не е причинила никакви щети, въпреки че преди това се появиха други сателитни изображения, които показват тъмно петно ​​от експлозията близо до стратегическите бомбардировачи Ту-95.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *