Марешки: По-добре е масово да се заразим, отколкото да умре бизнесът!

България отблизо

Цял живот страдам заради това, че малко по-рано сезирам проблемите и ги обявявам. Изглеждат екстравагантно това което казвам. Правителството взе мерки, но за съжаление те удрят по икономиката.

Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на Воля Веселин Марешки.

„Може би правилното решение е да се тръгне по пътя на масовото заразяване, но кой е готов да го направи. Това което се прави в момента е добро, парите на българските данъкоплатци трябва да бъдат изразходвани правилно, защото след здравната криза, ще трябва да се преборим с икономическата.

Ако се налага и дългът ни трябва да бъде по-голям, за да не умре нито една българска фирма. После заедно бизнесът ще се възстанови и да върнат тези пари“, заяви Веселин Марешки. По думите му може да се изтегли заем с таван 30 млрд. лева.

„Аз съм в реалния и живия живот, не съм канцеларски плъх и с 10 млрд. лева можем да закърпим положението, но не и да решим проблемите“, смята още той. „Трябваше да се намери дистанционен начин за работа на парламента или всички да са оборудвани с костюми. Народните представители ще гласуват законите, но те са в следствие от работата на правителството“, каза още Марешки. Той бе категоричен, че контактува със страшно много хора и вижда затрудненията им. „Освен медицинския щаб, трябва да заработи и икономически. Мярката 60/40 ще роботи много добре за едни, за други – осреднено, а за трети – не работи. Трябва да има и други мерки. За туризма например трябва да има ваучери. Чрез тях може да се запази сезона“, категоричен бе лидерът на Воля.

Значи народът може да умира,

Но бизнесът не!

Ще го пазим до последния оживял!

Така ли г-н Марешки?

Браво!

Само после не се кандидатирайте пак за парламента.

Оживелите няма да гласуват за вас!

Tagged

2 thoughts on “Марешки: По-добре е масово да се заразим, отколкото да умре бизнесът!

  1. значи в парламента със скафандри а народа на работа ….. идиот ама кръгъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *