Нидал Алгафари: Борисов направи Радев президент, затова Радев го напада непрекъснато!

България отблизо

Темата е с продължение. Бойко Борисов и Румен Радев са двама мъже, те са двама души със силно его, те са двама генерали и и двамата са на първа позиция в държавата. Нормално и двамата, на принципа на джунглата, да се борят за надмощие кой ще е алфа мъжкар. 

Това заяви политическият пиар Нидал Алгафари в ефира на Нова телевизия относно сблъсъка между президент и премиер по темата за Алексей Навални.

„Те винаги търсят как да се удрят един друг. От това обаче не печели никой, нито Навални дори. Те ще накарат хората, преди изборите, да се разделят много ясно – или сте за НАТО и ЕС или сте за Русия“, смята Алгафари.

Радев има нужда от подкрепа и я намира в русофилията в България. Той там ще потърси своята сила и ще мълчи за всичко, което се случва в Русия или Москва“, каза той.

„Радев започна кампанията си за президентските избори още от началото на протестите, когато излезе с юмрук от президентската институция. Това беше грешка. Аз не мога да си представя президент да излезе някъде така, като опозиционен лидер“, заяви Алгафари.

„Има нужда от достатъчно дълго време за да може да консолидира онези, които биха се събрали около него“, смята той.

Той призна, че се надява този път управляващите, в лицето на ГЕРБ и Бойко Борисов, да не му подарят втори мандат, защото първият му бе подарък от тях. „Томислав Дончев, Фандъкова или Димитър Николов можеха да спечелят изборите за президент още тогава и то на първи тур“, каза той.

„Не смятам, че Борисов ще се кандидатира за президент. В началото на кариерата си искаше да бъде президент, но после усети каква е силата и мощта да си министър-председател, разбра че това е много по-добре от това да си с едни представителни функции“, заяви политическият пиар.

„Досега всичките ни президенти, отивайки на този пост, след това политически изчезват – или се скарват с партиите си или правят странни неща, но замират. Бойко Борисов е достатъчно млад и едва ли ще се бори в момента именно за този пост“, смята Алгафари.

Tagged

1 thought on “Нидал Алгафари: Борисов направи Радев президент, затова Радев го напада непрекъснато!

  1. Господин пиарът окончателно деградира. Не схваща най-важната разлика между президента премиера. Радев е истински генерал, военен генерал, изкачил цялата кариерна стълбица в армията, за да стигне до присвоеното му по заслуги звание. Борисов е милиционерски „генерал“ – произведен набързо и на тъмно с конюнктурни цели от задкулисни субекти, от които продължава да бъде зависим. Бутафорен, сламен /и срамен/, паркетен, пародиен, оперетен „генерал“. С нисък интелект и свръхвисоко его. Страхлив, малодушен, непостоянен, склонен към манипулации от най-ниска проба, елементарен и плосък откъм възприятия и човешко съчувствие. С манталитет на махленски апаш и арогантността на уличен рекетьор. Радев го избраха два и половина милиона българи – не задължително русофили, а смешните креатури на Борисов – красавците Томислав, Фандъкова и Николов, съвсем нямаше да имат шанс. Погрешно е заключението на ренегата Ал Гафари, че пред българите – истинските българи, стои дилемата НАТО, ЕС или Русия. Русия е предпочитана от мнозинството българи. Само заблудената и клиентелистка паплач от ГЕРБ, мизерните отломки от т.н. СДС и десни „дисиденти“, баби реститутки и наследници на наказани фашисти твърдят, че целокупна България е за НАТО и ЕС. И, ни в лин, ни в ръкав – Навални…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *