Проф. Витанов: Националните предатели скоро ще си завъдят имена

България отблизо

Кратка информация за политиката и войната за 12 декември 2023 г.

Я да оставим и днес новата ми статия на крякащите юрдечета да си я четат.
Теоремка до теоремка. Интересен вид солитончента на фигура 6 – различни височини – еднаква скорост. Не е като класическите солитончета от фигура 8 – по-големия настига по-малкия, минава през него и продължава.
Ще кажем още няколко думи по това, но най-напред, днешната порция от Маркс
Карл Маркс (ден 10)
… .Цялата наука би била излишна, ако външният облик и същността на нещата пряко съвпадаха…
Съдържанието е едно, казва ни Маркс, а формата може да е нещо съвсем друго. Обратно кам крякащите юрдечета и тяхната тактика. Да видим формата. Кря-я-я-я, кр-я-я-я-я, Витанов не бил скромен, кря-я-я, кря-я-я, набивал ни канчетата сс статиите си, как можело така. Да млъкнел, ние да оценяваме кря-я-я, кр-я-я-я. Туй е формата. А какво е съдържанието зад формата? Много просто – Витанов има много статии, ние, крякашите юрдечета – нямаме. Колко кофти. Затова крякаме за скромност. Да спре да ни набива канчетата с тях. И като спре, ние ще го оценяваме. Как? Ами, ще извиваме, ще увъртаме, ще мълчим, няма да признаваме, всичко ще правим, само и само да се забрави за Витанов и това, че той има, а ние нямаме. И като се забрави, ще си крякаме на воля. Найс, а? Съдържание и форма, дето е рекъл Маркс.
Я сега да приложим това за съдържанието и формата към Кукленото шоу. Форма – всеки ден се карат, всеки ден – циркове. Като циркът с Пирогов например. Но ние знаем Маркс – зад тая форма има съдържание. И то е – продажничество след продажничество, ден след ден национално предателство. Чужди граждани да ни управляват. Така ли? Че те са се клели във вярност на чужди държави. И като ви набутат колата насред блатото, нежно ще ви намигнат с розови веждички – ами ние сме чужди граждани, да-а-а-а, чужди интереси защитаваме, ама вие ни позволихте да ви управляваме!
Тъй, че, както ви писах, скоро националните предатели ще си завъдят имена. Ще има точен списък. И в този списък ще има позиция номер едно. Писах ви за кого е тя. Мазна форма – нулево съдържание. Това е положението.
И още нещо от Кукленото шоу. Гигантските скандали трябва да се прикриват. Едно време гърмяха мавзолея на Георги Димитров. Вместо да го направят туристическа атракция и да печелят от него. Днес демонтират паметника на Съветската армия. Това е формата. Какво е съдържанието – тотална некадърност на всякакви нива, ежедневна продажба на националните интереси, набълбукване с дългове, измислици за коледна украса, които , като ги гледа обикновения човек и се пита – какво ли шмъркат тия? Показност по форма, гнилоч по съдържание.
Стига с Маркс за днес, караме нататък
Напред към войните.
Войната в Газа. Формата е ясна – срутена работа. Инфраструктурата на Газа се срутва систематично от израелската армия. Палестинското население тича насам-натам, за да се спасява. Десетки хиляди убити – ви писах. Имате го. Дълга война, ви писах. Имате я.
Какво обаче е съдържанието зад тая форма. Израел се стреми да разреши веднъж завинаги конфликта с палестинците. Като ги изгони от Газа и Западния бряг на река Йордан. Насреща имаме съвкупност от фактори, които му пречат да го направи и които фактори смятат, че създаването на палестинска държава ще реши проблема.
Какво си мисля аз ли? Съдържанието на цялата работа е – израелците искат да изгонят палестинците, палестинците искат да унищожат евреите. Докато съдържанието е такова, формата ще е – война след война. Това е положението. А иначе, израелската армия има бойна готовност на запасняците на ниво корпус, т.е., готова е за масивни действия в цялата Газа, че и на други места. Тъй, че, очакваме интензификация на конфликта в Газа с възможното му разширяване към западния бряг на река Йордан и по посока на Ливан.
Така, напред към другата война.
Големият пробив? Гледаме условието за наличие на такъв – превземането на Токмак. Чакаме превземането на Токмак – ден 76. Не е превзет. Я да видим, какви са съдържанието и формата тук. Формата се вижда от километри – “контранастъплението” (знаете, че аз това го наричам по друг начин и както видяхте, излязох прав) се превърна в контраотстъпление. Украинската армия отстъпва, западната помощ намалява.
Още към формата – отчаяни опити за насилствена мобилизация, за да се запушат проблемите с пушечното месо, които се появяват към края на годината (точно както беше изчислено и ви бе прогнозирано много отдавна).
Но какво съдържание стои зад тази форма? Съдържанието е просто – всеки си гони интереса. Руснаците си гонят интереса. И ще папнат територия, пълна с ресурси и няколко милиона население. Американците си гонят интереса. За тях ше има синджири роби и отслабена Европа, която да не им е конкурент.
Да видим сега, как това съдържание се отразява на формите на действия на васалите. Васали ли? Ами, ами – те васалите имат права, а тия тука – нямат. Разрешава им се да умират за интересите на господаря и толкоз. Таз форма не съответства на съдържанието – меракът им за умиране на украинците нещо намалява, пък и не остава пушечно месо. Туй – откъм съдържанието.
Промяната в съдържанието ще доведе до промяна и на формата – почваме преговори за пауза във войната. Неголяма – 2-3 годинки, докато се посъвземем, повъоръжим и се върнем към старото съдържание и старата форма – война до последния украинец за интересите на господаря. Резултат – пак същия – единият тиранозавър ще папне още територии, другият ще получи още синджири роби от тези, дето не са избягали. А от Украйна избягаха 15-на милиона и 10-на милиона от тях няма да се върнат.
Я да погледнем тук откъм пинчерско-бауцарският ъгъл. Някои пинчери се надяват, че американската армия ще бъде хвърлена в Украйна да се бие с руската. Не думай! Мечти, мечти-и-и-и! Няма да стане. Господарската армия няма да се намесва. Може да се намесят папуаските пинчер-бауцарски армии, тяхното пушечно месо ще се утилизира. Това е съдържанието на плана.
Формата я виждате – насъскване пинчер-бауцарите да облайват тиранозавъра, да дават там, каквито оръжия имат и като останат по голи задници и без чифте пищови, може и да ги хвърлим да се поутилизира пушечното им месо. Важни са интересите на господаря – туй е съдържанието.
Формата – папуаско пинчер-бауцарско пинчеросване, евро-атлантическо Куклено шоу, подтичване към войната с гордо вдигната опашка. И какво ще правим, ако Укайна вземе, та загуби войната. Как какво? Да сте виждали пинчер да се срамува от това, което е изкакал. Продължава напред – до следващото како.Така де, съвсем според Маркс. Съдържание – пинчер – бауцар. Проявява се във форма – како след како, пинчеросване, бауцарщина. Резултат – колата насред блатото, Андрешко – по островите в Тихия океан. Наслаждавайте се на Кукленото шоу Туй е формата.
Съдържанието? Огледайте се – в блатото сте нали? Ами къде да сте?
Стига толкова по това за днес.
Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса
Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 504 дни.
16 месеца са 488 дни. Над 16 месеца валидност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 17 месеца са 518 дни. Броячът върти.
Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 607 дни. 19 месеца са 578 дни. 20 месеца са 609 дни. Броячите въртят. Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.
607 дни валидна прогноза. 19 месеца, приключва месец номер 20. Проклетата прогноза – още е валидна. Броячите си въртят, рекордите се увеличават. Да му мисли, който ще трябва да ги подобрява.
Знете какво трябва да правите. Вършите си работата спокойно, спазвате елементарните предпазни мерки и гледате да не се получи вторичен пик до идващите празници. И да се получи, няма да е голям, понеже се справяте добре и празниците се очакват да са спокойни.
Е, днес сме вече 12-ти декември. Прогнозата за спокойни коледни и новогодишни празници се сбъдва. До празниците има 2 седмици.
Та така.
Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *