Руснаците и нормалните американци имат един и същ враг

Свят

Слуховете, че Тъкър Карлсън, най-популярният консервативен телевизионен водещ в Америка – който стана още по-популярен, след като напусна “Фокс Нюз” и премина към платформата “Екс” на Илън Мъск – ще влезе в голямата политика, циркулират в Съединените щати от известно време.

В крайна сметка, кой би променил света и би унищожил дълбоката държава, ако не той? Човекът, който открито се противопостави на глобализма, стана най-популярното консервативно лице в Америка след Тръмп.

Консервативна Америка буквално избухна, когато Тръмп и Карлсън (както и рапърът “Кид Рок” – Робърт Джеймс Ричи) се появиха на двубой по смесени бойни изкуства в “Медисън Скуеър Гардън” преди месец. Беше като обединен отбор, който излиза на ринга, готов да щурмува и да победи (очевидно това е било предвидено). Двадесет хилядната публика на стадиона ревеше и скандираше: „САЩ! САЩ!”

И разбира се, всички веднага започнаха да говорят на висок глас, че Карлсън ще стане вицепрезидент на Тръмп. Освен това Тръмп всъщност вече активно формира бъдещия си екип. А американските издания се надпреварват помежду си за състава на евентуалния бъдещ кабинет на Тръмп.

В този списък е Стивън Милър, яростен противник на миграцията, който се застъпва за войната срещу мексиканските наркокартели. Казват, че той може да стане главен прокурор или да поеме имиграционната политика на ниво кабинет (сега той е начело на организация с нестопанска цел, разследваща престъпните дейности на Байдън и неговата администрация).

Имената на сенатор Дж. Д. Ванс от Охайо, съветника по националната сигурност Каш Пател и сенатор Том Котън, за когото се говори като за бъдещ ръководител на Пентагона при Тръмп, също се споменават (по време на бунтовете на чернокожите през 2020 г. той препоръчва използването на армия, за да победи това движение). Ричард Гренел, известен с подкрепата си за европейската десница, е спряган за поста държавен секретар. Разбира се, предричат завръщането на пламенния антиглобалист Стив Банън, много популярна личност сред американските теоретици на конспирацията, който известно време оглавяваше кампанията на Доналд Тръмп в Белия дом.

Все пак най-големият слух е за Тъкър Карлсън. Последното е шумно подкрепяно от Мелания Тръмп. Хората шепнат помежду си, че Мелания смята Карлсън за „идеалното продължение на съпруга си на сцената“ и че за разлика от последната кампания, в която почти не участва, този път е готова да участва в надпреварата – при условие, че има Тъкър до Тръмп.

Самият Тръмп досега отговаря уклончиво на директни въпроси относно Карлсън като бъдещ вицепрезидент: „Наистина харесвам Тъкър… Той има страхотен здрав разум“.

Ясно е, че след всички тези слухове, клюки и изявления, публичната поява на Карлсън и Тръмп като „отбора-победител“ на ринга под рева на разгорещена тълпа не може да се възприеме по друг начин освен почти прякото съгласие на Тръмп с всички тези слухове . Тръмп обаче като добър актьор прави пауза, следейки напрежението на публиката.

И миналата седмица Карлсън отново затопли обществеността, като пусна програма на своя канал със Стив Банън, посветена, разбира се, на неконтролираната миграция. В контекста на тази същата миграция и катастрофалния растеж на вътрешния дълг, Америка много, много скоро ще бъде „в буря“ – програмата беше пусната с такива шокиращи, сензационни изявления. Ан Култър (американски консервативен журналист и общественик) смята, че в САЩ вече има 40-50 милиона нелегални имигранти. Девет милиона са се преместили при Байдън, като се очакват още шест милиона преди края на неговия мандат.

„Тези хора трябва да се върнат у дома, трябва да напуснат страната ни, или вече няма да имаме държава… Чикаго вече не е годен за живеене, центърът на Ню Йорк вече не е годен за живеене… Нашият вътрешен дълг достигна 33 трилиона през ноември и много скоро ще стане 34 трилиона. Огнена буря очаква страната ни!“, каза Стив Банън.

„Вижте какво става: казват ни да правим аборти, да сложите край на живота си с евтаназия, да се уверите, че децата ви са транссексуални, тоест правят всичко, за да откажат хората от това да живеят дълъг живот и да имат повече деца: тук отидете на фетанил, ето ви антидепресанти… И тогава казват на целия трети свят – ей, преместете се тук… Какво може да означава всичко това?”, приглася му Карлсън.

Трябва да познавате политическата култура на Америка (а това е преди всичко представление, шоу), за да разберете: да, това наистина беше едно и също нещо – представяне на сплотен екип, който познава проблема много добре, знае откъде му растат краката и най-важното знае как ще го реши. Това беше реч на хора, които знаят със сигурност, че „огнена буря“ се приближава към Америка и знаят, че само те могат да спасят Америка от нея.

Понякога злорадстваме от факта, че глобализмът триумфира на Запад. И фактът, че „огнена буря“ може да унищожи Америка, ще се възприеме доста положително! Не е много ясно обаче каква радост е за нас, че милиони християни в Америка или Европа ще бъдат убити.

Врагът на руснаците, нормалните европейци и нормалните американци е един и същ. Името му е глобализъм. Или, може би още по-точно, сатанизъм. И ако сатанизмът побеждава някъде, той побеждава в целия свят и съответно и тук става по-силен.

Победата на хора като Тъкър Карлсън и Стив Банън се превръща в победа за здравото човечество над смъртоносния глобализъм в целия свят. Следователно нашите здрави традиционни сили ще станат по-силни. Какво мислите за формулата? Не изглежда твърде сложна.

Превод: В. Сергеев

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *