Спецоперация разкри какво се случва с украинските кораби още в самото пристанище! ВИДЕО

Свят

Взривяването на украински кораб, извършено с помощта на мина, прикрепена към дъното на морски съд, бе показано на видео от руски военни. Съдейки по размера на мината, последната е имала много голяма мощност, което е довело до потъването на кораба, пишат чуждите агенции. 

 

Много по-забележително обаче е, че става дума за цяла спецоперация. Военните успяха да влязат успешно в пристанището, да поставят мина, да се оттеглят и едва след това да взривят кораба.

Руските военни демонстрираха потъването на украинския кораб точно на мястото където е бил закотвен

Видеозаписът показва как първоначално се извършва разузнаване на територията, контролирана от украинските военни. След като всички разузнавателни данни бяха успешно получени, екип от военни специалисти, облечени в специално оборудване, пристигнаха в пристанището, контролирано от украинските военни, и заложиха мина на дъното на много внушителен морски кораб.

След като военните се оттеглиха успешно, мината беше взривена и корабът, след като получи щети, започна бързо да поема вода и да потъва.

Прави впечатление, че до момента на публикуване на видеото украинските военни не можаха да стигнат до заключение как точно е бил взривен корабът.

Ето ВИДЕОТО

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *