Манолова към Фандъкова: Изборите ви приличат на свирен мач! Всичко се дирижира от…

България отблизо

„Всичко прилича на свирен мач“, заяви Манолова на сега действащият кмет Фандъкова по време на дебат в студиото на „Беновска пита“.

Фандъкова пък се опита директно да провокира Манолова с въпроса: „Кажете кой е човекът, за когото толкова твърдите, че управлява тайно София?“.

„Вашият председател разбира се! Той определя какво се случва в София“, веднага изстреля Манолова, която не се церемонеше много нито с Фандъкова, нито с нейния шеф по време на този предизборен дебат.

„Не мисля, че изборите за кмет на столицата ще повлияят на живота на кабинета „Борисов 3″. Не използвам манипулации, лъжи и внушения – хората ме познават. Да, аз имам ясна политическа принадлежност, но кандидатствам с ясна позиция на кандидат за София“, отвърна Фандъкова.

Водещата Беновска явно реши да жегне и двете с въпроси за лидера на ГЕРБ.

„Кой е за вас Бойко Борисов като личност“ – бе питането й към Фандъкова, която призна, че: „Имаме ясен профил и отговорности помежду си. Абсолютно прозрачни и ясни отношения има помежду ни“.

„Кой е за вас Борисов като премиер на България“ – бе питането на Беновска към Манолова, която каза: „Борисов не ми е началник, ментор или човек, който да диктува моите решения. Имала съм работни отношения с него, но от година насам се няма комуникация помежду ни“.

„Не бе боря срещу Корнелия Нинова и не искам лидерското място в БСП“, допълни Манолова./blitz.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *