Боян Чуков: Ето кой може да спаси света от коронавируса и глобализма!

Свят

Отминаха доста дни откакто коронавирусът „налази“ света. Обявената пандемия все по-трудно може да прикрие тектоничните процеси, които се наблюдават в Азия, Европа и Америка.

Кой изнудва света с въпросната пандемия? Кой синтезира модифицирания коронавирус? И въобще този вирус има ли изкуствен произход? Кой разпространи коронавируса? Това стана случайно или някой го направи нарочно?

Обвиняемите са много. Американците твърдят, че китайците са разпространили вируса. Китайците казват, че американците са на дъното на цялата тази история, защото „нулевият пациент“ се появил през есента на 2019 г. в САЩ. Тези, дето обвиниха руснаците за „новичок“, сега посочват отново Москва за виновник. В Русия анализатори и специалисти по въпросите на хибридната война твърдят, че зад всичко това стоят британците и лабораторията в Портън Даун, Ковънтри. Въобще, води се кървава информационно-психологическа война.

И първата жертва е истината. Един от най-често срещаните контрааргументи в споровете са тривиални обвинения в „теория на конспирацията“ или директно във fake news. Все пак най-често като виновници за драмата се посочват САЩ и Китай. Категорично считам, че нито Си Дзинпин, нито Доналд Тръмп са толкова глупави, че точно в този момент да се „прострелят в слепоочието си“ с коронавирус. През 2020 г. в САЩ предстоят президентски избори. Доналд Тръмп щеше да е категоричен победител, ако не се бе „появил коронавирусът“. Днес преизбирането му вече е поставено под въпрос. И не е толкова сигурно, както беше в края на 2019 година. Тръмп успя да нанесе няколко тежки поражения на Пекин в търговската война. Поднебесната отстъпи и Вашингтон получи огромни допълнителни постъпления в своя бюджет. И Тръмп трябваше само да запази тази позитивна тенденция до президентските избори. Нищо повече.

Когато се говори за Доналд Тръмп, Владимир Путин и Си Дзинпин, трябва да се има предвид, че и тримата имат във вътрешнополитически план една много мощна глобализирана либерална опозиция. Чиито действия се координират от централен координационен център на „дълбоката държава“, която е разпростряла своите мрежи в целия свят. Тя защитава с всякакви средства изградената от нея Система в света. За какво става дума? Под „дълбока държава“ се разбира глобалният финансов капитал, Системата, либералните глобалисти, соросоидите, неотроцкистите, хората около Хилари Клинтън.

А „конспиролозите“ ползват понятия като „черен интернационал“ или редица тайни общества като Илюминати, „Череп и кости“, Клуб 300, Билдербергите и др. Съгласно предпочитанията всеки може да си избере задоволяващо убежденията му понятие. Не е ясно къде е центърът на „дълбоката държава“, който взема решение и задейства своите филиали по света. Едни твърдят, че се намира в САЩ, а други в Лондон, в Ситито. Британците вече оцениха възможната компенсация от Китай за последствията от коронавируса в размер на 4 трилиона долара. „Независимата“ обществена организация „Хенри Джексън“ даже е подготвила доклад. САЩ се готвят да представят иск на Китай за няколко трилиона долара. В случай на успех американският съд може да арестува собственоста на китайските държавни предприятия на американска територия.

В самото начало на „пандемията“ тримата „големи“ тръгнаха с различен старт. Редица косвени признаци подсказват, че Путин бе най-добре информиран за това, което предстои. Това беше и причината Кремъл да реагира реактивно и да се стигне до „зануляване на президентските мандати“ както и промяна в руската конституция. Предвид огромната криза, която се задава в света, необходима е властова стабилност и е неразумно да се слушат съветите и критиките на руските либерали, които обслужват интересите на „дълбоката държава“.

Си Дзинпин след кратко стъписване се окопити. Бързо и решително предприе мерки и продължи планомерно да реализира вътрешнополитическите мероприятия, които бяха планирани преди епидемията. Стабилизиране на икономиката на Поднебесната. И активизиране на битката срещу лобито на „дълбоката държава“ в Китай.

В най-тежко положение се оказа Тръмп. В началото той не подозираше какво му кроят неговите политически противници с драмата „коронавирус“. Даже малко се изложи като каза, че всичко ще мине много бързо и няма повод за притеснения. Но постепенно започна да осъзнава каква заплаха се надига за него в резултат на раздухваната от медиите истерия преди почти сигурното му преизбиране за президент. Окончателно му „светна“ след телефонния разговор, който проведе по негово искане с Путин. Руският президент явно го информира за реалната ситуация и Тръмп на следващия ден уволни главния контрольор на американските специални служби. С мотива, че вече не му вярва. Местен американски анализатор много точно установи, че когато Тръмп обяви, че в Ню Йорк ще пристигнат 1000 морски пехотинци, броят на починалите и засегнати от коронавирус в мегаполиса неочаквано започна чувствително да намалява. А след като се разбра, че морските пехотинци няма да дойдат… броят им отново нарасна.

Днес може основателно да се каже: Това, че има короновирус, е факт! Но има и истеризирано глобално медийно преекспониране. Очевидно е, че зад медийната завеса протичат дълбоки и необратими икономически, политически, идеологически, културни и други процеси, които започват да оформят раждащият се нов свят. Някои твърдят, че всичко ще си остане същото както и преди СЗО да алармира човечеството за коронавируса. Да погледнат през своя прозорец! Гледката отдавна вече не е същата. Няма и да бъде. Няма да бъдат и същите елити. Защото сегашните влязоха в един много абразивен режим. Ще се износят с огромна скорост. Това, което либералните елити обясняваха на своите избиратели, се спука като балон. И леви и десни. Оказаха се тривиални лъжци.

И  единствените, които могат да спасят света сега са Владимир Путин, Си Дзинпин и…Доналд Тръмп. Няма кой друг да противостои на „Дълбоката държава“. А потънат ли те тримата, потъваме и ние.

Дали това, което се случва, е изненада? За тези, които отдавна са само „клавиатурни анализатори“, да. Дейността на Бил Гейтс, фондът Рокфелер, германски разработки от 2012 г. показват, че преди официалното „пристигане“ на коронавируса един многоброен експертен, научен и филантропичен шпалир му е постлал дебел медиен килим. Стига някой да е чел навреме това, което е трябвало да прочете, пределно ясно ще му е, че в случая няма нищо изненадващо. Хората още преди десетина години са разказали в глобалната мрежа какво ни очаква, пише в своя статия информационната агенция Епицентър.бг.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *