Пълен обрат: Борисов се отметна от думите си за Алексей Петров и „сглобката“

България отблизо

В коментар за актуалната политическа ситуация Борисов напълно се отметна от думите, които каза само преди ден, че Алексей Петров е имал важна роля в създаването на „сглобката“ чрез бащата на Кирил Петков, който е повече известен като „татко Петко“.

Искрено се надявам да спрат да ровят кокалите на човека/Алексей Петров бел. ред./. След масовите арести, незаконните арести от страна на „тяхното“ МВР, физическата среща не беше възможна“, каза той относно ролята на Алексей Петров в съставянето на кабинета.

„Важното е да се знае – той не е присъствал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна незаконния ми арест в името на една  по-висша цел“, уточни Борисов.

„40 години само сме се карали, били сме се в спорта. Неговият отбор беше създаден от комсомола на МВР, от ДС“, каза той по адрес на покойния Алексей Петров.

„Спекулацията, че това правителство е създадено от Алексей Петров, е спекулация. Той създаде логистиката“, заяви Борисов.

„Президентът има две функции – първо да управлява. Второ – ако има критики към управлението, да ги дава. С първото не се справя, за второто – не знам какво е имал предвид.

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов разгледа новия корпус на УМБАЛ „Дева Мария“ в бургаския квартал Ветрен. 

Борисов посети почти завършената онкоболница, инвеститор на която е един от първите членове на ГЕРБ Семир Абумелих.

След разходката из специализираното звено Борисов говори пред журналисти.

„Колкото по-модерно, по-ефективно, макар и по-скъпо, нека се удължава животът на човека. Ето, и сестра ми е болна от рак. Да не правите като другите доктори – да гоните пациенти, да ги изхвърляте. Като управляваше ГЕРБ, за случая в „Пирогов“ не директорът, министърът щеше да си отиде“, заяви Борисов.

loading...

Tagged

1 thought on “Пълен обрат: Борисов се отметна от думите си за Алексей Петров и „сглобката“

  1. Да се надяваме, че Сретан Йосич някой ден ще „поздрави“ този шопар за заслуги в миналото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *