Владимир Путин разкри защо Русия побеждава Украйна! Ще се смаете!

Свят

Руският президент Владимир Путин заяви, че мощният военнопромишлен комплекс на страната е увеличил производството си и че това е една от основните причини, поради които Русия ще надделее над Украйна, предаде Ройтерс.

Той отбеляза, че руските оръжейни компании произвеждат толкова ракети и други оръжия, колкото всички останали страни в света взети заедно, и три пъти повече от САЩ.

Путин каза това пред работници от завод в Санкт Петербург, в който се произвеждат системи за противовъздушна отбрана.

„От гледна точка на крайния резултат и победата, която е неизбежна, има няколко неща, които не са изчезнали и лежат в основата на нашата победа. Това е единството и сплотеността на руския и изобщо на многонационалния руски народ, това е героизмът на нашите бойци в рамките на специалната военна операция и на фронтовите линии, както и, разбира се, работата на отбранително-промишления комплекс, на предприятия като вашето“, каза Путин.

„Победата е сигурна, нямам съмнения в това“, заяви руският президент.

По-рано Путин участва във възпоменателните церемонии по случай осемдесетата годишнина от пробива на блокадата на Ленинград по време на Втората световна война, когато войските на нацистка Германия обсаждат града в продължение на близо 900 дни.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *