Ето защо умнокрасивите не могат да разрушат паметника на Съветската армия!

Свят

Паметникът на Съветската армия не е само символ на Победата над нацизма, но и памет за Холокоста, прекратен от червеноармейците. Защото именно Червената армия спаси евреите от пълно унищожение. И точно затова умнокрасивите, дори да се скъсат, не могат да разрушат паметника на Съветската армия. Израел и Русия ще направят международен скандал и ще им дърпат ушите. А към тях, щат не щат, ще трябва да се присъединят и САЩ.

България също спаси своите евреи през 1943 г., но това е временно положение до финала на войната. При победа на нацистите, българските евреи са щели да последват съдбата на македонските.

Нацистите имат Главно управление на СС по расовия въпрос и по заселването – тази структура готви преселването на неарийци, каквито са били и славяните – „некачествен човешки материал“ [Химлер, 1941 г.] и предоставянето на най-хубавите земи на „нордическата раса“.

Този месец ние отбелязваме 80 години от спасяването на българските евреи. И едновременно с това, и като че ли напук на това, се появи решението на общинските съветници в София да “преместят” [разрушат] паметника на освободителите на всички евреи от концлагерите. Извратена памет, безсъвестна – да помним, че спасихме евреите [да не си припомняме за Закона за защита на нацията, 1941 г.], но да унищожим паметта за спасителите на евреите от Аушвиц, трошейки паметника на Червената армия.

Тези факти ясно разкриват какви „ценности“ изповядват умнокрасивите разрушители на паметника на Съветската армия.

Паметта за готвената съдба на славяните при победа на третия райх [райхскомисар на Украйна, Ерих Кох: “Ние сме раса на господари и трябва да помним, че последният немски работник е хиляди пъти по-ценен в расово и биологическо отношение от местното население”, март 1943 г.] е изтиквана съзнателно от “битката с комунизма” през трошенето на паметници от бивши комунисти.

Решението на общинските съветници за паметника на Съветската армия е реабилитация на нацизма, реабилитация на крематориумите на Аушвиц, опит за реванш на победените на 9 май 1945 г.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *