Вихрен Димитров: Скоро ще имаме „прасегейт“! Държавата умишлено избива животните!

България отблизо

От свинефермата в русенското село Голямо Враново заявиха, че  диагнозата „африканска чума“ е сбъркана.

Директорът на свинекомплекса Вихрен Димитров заяви в сутрешния блок на btv, че истината е с животновъдите. „Научните среди ни подкрепят, изследванията ни подкрепят“.

„Правилата са такива, че могат да се четат и в полза на ощетените, а скоро ощетени ще са всички български граждани“, заяви той. „Няма никакъв смисъл да се убиват живи и здрави прасета“, каза още Димитров.

Около 13 000 животни към момента са евтанизирани, а други 18 000 все още не са умъртвени. Над 1000 проби са взети към момента за чума, а от над месец няма болно прасе. Скоро ще имаме „прасегейт“.

От свинефермата заявиха, че постоянно в комплекса има доктор от БАБХ и Агенцията е запозната с всичко, което се случва в нея./epicenter.bg/

Ето ви истината! Правителството умъртвява животните без да са болни. Само на принципа „няма прасе, няма проблем“. Но какво се чудим, когато този принцип отдавна важи спрямо хората. Малки заплати и пенсии, високи цени на лекарствата, космически цени на болничната помощ и здравеопазването като цяло. Само това говори за голямата „грижа“, която управляващите проявяват спрямо хората в България. Да не говорим за липсващата икономика и още по-липсващите работни места. За хората, които бъркат по казаните. За другите, дето работят в малките магазинчета за по 400 лева заплата, без договор, без осигуровки, без надежда за  промяна на това убийствено положение.

Затова хората в родината ни искат ГЕРБ да се маха. Защото кой друг да се погрижи за хората – най-големият и най-ценен капитал, който има една държава, освен правителството, което е поставено на власт от тях?! Но Борисов се грижи само за пътищата, а хората са оставени на самотек. Сега вече няма да има и българска храна на масата ни.

Защото ГЕРБ не са способни да управляват дори икономика, която почти я няма. Това е.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *