Медведев: След две години Украйна няма да съществува на картата на света!

Свят

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев постави под въпрос съществуването на Украйна на световната карта след две години, предава ТАСС.

В сряда в канала си в „Телеграм“ той написа, че е видял съобщение, според което Украйна „по договора за заем – наем със САЩ иска да получи втечнен природен газ от своите чуждестранни партньори с отлагане на плащането за след 2 години“, в противен случай „просто ще замръзне“ следващата зимата.

Само въпрос. И кой каза, че след две години Украйна дори ще съществува на световната карта?“ – каза Медведев.

Той обаче продължи: „На американците вече не им пука“. „Те са инвестирали толкова много в антируския проект, че всичко останало за тях е дреболия…„, завърши бившият руски президент и премиер.

Припомняме, че миналата седмица във вторник Медведев публикува  в канала си в „Телеграм“ изключително остра публикация, която явно засяга Киевската власт и Запада.

„Често ме питат защо постовете ми в Telegram са толкова сурови. Отговорът е – аз ги мразя. Те са копелета и мръсници. Те искат смърт за нас, за Русия. И докато съм жив, ще направя всичко възможно те да изчезнат“, се казва в публикацията.

Медведев не е обяснява кого точно има предвид под обекта но омразата си, но то се подразбира.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *